Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 8

Lookas 46

Rekomendowane odpowiedzi

Kolejne 35km na koncie w tym roku B)

ps. w Lublincu sa fajne laski i to spora ilosc :P

a nie są z tego szpitala tam ? xDDDD

proponuję kiedyś wybrać się tam na imprezę. Podobno spoko klub mają :D

dziś kolejne wyjście na rower.. wynik tego to 43.1km z średnią ~22km/h jest dużo lepiej :D

• Mod Team

Klaniam,

A ja dzis NIE przymierzylem glowochronu Fox Flux... :woot: Jak juz dojechalem na miejszcze to nie moglem znalezc sklepu w ktorym mieli go przecenionego... No i 200 kilometrow poszlo w korby i asfalt :)

Ale jest tez plus: konto nie zbiednialo :P

OSTRO!

I.

Pierwsze kilometry w tym roku po dłuższej przerwie w jeździe na nowym rowerze oraz pierwszy raz w spdkach - ogółem wszystko nowe więc frajda była ogromna mimo sporego błota, deszczu i zimna na dodatek ze sporym opatrunkiem na palcu :confused:

ja też rekreacyjnie i z kobietą 36km. Błota nawet mniej niż się spodziewałem ale rowery i tak wyglądają specyficznie (głównie przez jeden odcinek nad doliną Dobrzynki)

a z nierowerowych to ubiegły tydzień zakończyłem mocnym akcentem - zawirusowałem kompa w pracy w wyniku wejścia na stronę ... przychodni lekarskiej. Jak się okazuje mają pewnie zawirusowany serwer i potencjalny pacjent chcąc sprawdzić np. godziny przyjęć jeśli używa IE :) nanosi sobie przy okazji mnóstwo g...na do kompa ;) . W domu Firefox nawet nie dał szansy wykazać się firewallowi i antywirusowi.

• Mod Team

... a dzis kosztem zaledwie 88 kilometrow udalo mi sie tego Foxa przymierzyc. Faaajny beret, super lezy na mej nieksztaltnej dynce, najprawdopodobniej moj nastepny. Ale i tak na razie nie kupilem. Kryzys jest :)

Mimo to najbardziej rozwalila mnie babeczka w wieku okolo balzakowskim ktora rozgladala sie za jakims rowerkiem dla siebie. Podeszla do jakiegostam Canonca z leftym i ze zdiwieniem w oczach stwierdzila: "no ale ten to chyba jakis zepsuty jest..."

OSTRO!

I.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...