1415chris Napisano 10 Marca 2009 Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Dostalem zlociutenki lancuch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 10 Marca 2009 Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Chris, zdjęcia ! - jak będzie zamontowany ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 10 Marca 2009 Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 spoko juz na bajku - zaraz cos wrzuce w moim project Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 10 Marca 2009 Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 ps. w Lublincu sa fajne laski i to spora ilosc Dobrze, że wiosna idzie;D Muszę wyczaić jakąs trasę bocznymi drogami lub mało uczęszczanym asfaltem w tamte okolice A ja robiłem hample dziś i bawiłem się ustawieniami Reby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubusiowa Napisano 11 Marca 2009 Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Kupiłam jak co miesiąc gazetkę Rowertour mam co czytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 14 Marca 2009 Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Dzisiaj 32,50 km ze średnią 19,13 km/h średni puls 145. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 14 Marca 2009 Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Kolejne 35km na koncie w tym roku ps. w Lublincu sa fajne laski i to spora ilosc a nie są z tego szpitala tam ? xDDDD proponuję kiedyś wybrać się tam na imprezę. Podobno spoko klub mają dziś kolejne wyjście na rower.. wynik tego to 43.1km z średnią ~22km/h jest dużo lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 14 Marca 2009 Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Też dzisiaj pojeździłem:) W cztero osobowym składzie Mi wyszło 83,88km w 4h24min. Dawno tyle błota na oczy nie widziałem :] I tak szczerze, to się ledwo co do domu dokulałem, dziękuje towarzyszowi za tunel przez ostatnie 20km :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kylos91 Napisano 14 Marca 2009 Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 28 km i średnia 20,1 km/h. Pierwsza jazda w zatrzaskach Szczęśliwie bez urazowa Tylko trochę chłodno 5-6 stopni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quattro Napisano 14 Marca 2009 Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Odchudziłem szosę o... 35g - zmieniając dętkę w tylnym kole i ustawiłem klocki w hamulcach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 14 Marca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Klaniam, A ja dzis NIE przymierzylem glowochronu Fox Flux... Jak juz dojechalem na miejszcze to nie moglem znalezc sklepu w ktorym mieli go przecenionego... No i 200 kilometrow poszlo w korby i asfalt Ale jest tez plus: konto nie zbiednialo OSTRO! I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawwwid Napisano 15 Marca 2009 Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Pierwsze kilometry w tym roku po dłuższej przerwie w jeździe na nowym rowerze oraz pierwszy raz w spdkach - ogółem wszystko nowe więc frajda była ogromna mimo sporego błota, deszczu i zimna na dodatek ze sporym opatrunkiem na palcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 15 Marca 2009 Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 mokre 93 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 15 Marca 2009 Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 ps. w Lublincu sa fajne laski i to spora ilosc ba! a co do szpitala - przynajmniej mamy coś, czego nie mają Piekary! ha! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 15 Marca 2009 Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 My mamy za to URAZÓWKĘ 15km rekreacyjnie z kobietą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dinsdale Napisano 15 Marca 2009 Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 ja też rekreacyjnie i z kobietą 36km. Błota nawet mniej niż się spodziewałem ale rowery i tak wyglądają specyficznie (głównie przez jeden odcinek nad doliną Dobrzynki) a z nierowerowych to ubiegły tydzień zakończyłem mocnym akcentem - zawirusowałem kompa w pracy w wyniku wejścia na stronę ... przychodni lekarskiej. Jak się okazuje mają pewnie zawirusowany serwer i potencjalny pacjent chcąc sprawdzić np. godziny przyjęć jeśli używa IE nanosi sobie przy okazji mnóstwo g...na do kompa . W domu Firefox nawet nie dał szansy wykazać się firewallowi i antywirusowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 15 Marca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 ... a dzis kosztem zaledwie 88 kilometrow udalo mi sie tego Foxa przymierzyc. Faaajny beret, super lezy na mej nieksztaltnej dynce, najprawdopodobniej moj nastepny. Ale i tak na razie nie kupilem. Kryzys jest Mimo to najbardziej rozwalila mnie babeczka w wieku okolo balzakowskim ktora rozgladala sie za jakims rowerkiem dla siebie. Podeszla do jakiegostam Canonca z leftym i ze zdiwieniem w oczach stwierdzila: "no ale ten to chyba jakis zepsuty jest..." OSTRO! I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikołaj Napisano 16 Marca 2009 Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Napiszę zbiorczo o weekendzie. Założyłem nową kasetę PG 850 11-28 oraz łańcuch PC 850 i przejechałem 91 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikan Napisano 16 Marca 2009 Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 dzisiaj zrobiłem 26km w terenie, po drodze wyprzedzając hummera H2 - nieopisane uczucie wyższości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ladybird Napisano 16 Marca 2009 Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 83 km przy wczorajszym zmiennym wietrze...na zmiane ciepło i zimno...masakra jaki człowiek po zimie jest do niczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
insideee Napisano 16 Marca 2009 Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 25 km po mieście w nocy. Też mijałem Hummera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 19 Marca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Wczoraj pierwsza jazda na moim rowerze po zmianach. Największe wrażenie zrobił na mnie amortyzator. Nie spodziewałem się aż takiej różnicy w pracy. Jeszcze SPD XT to nowa jakość. Znacznie lżej się do nich wpina niż do 505. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 19 Marca 2009 Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 wczoraj oddałem foxa do serwisu jutro odbiór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 19 Marca 2009 Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Znacznie lżej się do nich wpina niż do 505. To zależy też od ustawienia sprężyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 20 Marca 2009 Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 zapisalam sie na mazovie :] planuje na razie otwock - to bedzie moj debiut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.