Wax Napisano 28 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Ja dzisiaj byłem na targach......karpiowych we Wro. A co do M. Włoszczowskiej i targów to wrzuciłby ktoś zdjęcia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikołaj Napisano 2 Marca 2009 Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Wczoraj przejechałem 64 km. Wycieczka niespecjalnie długa ale za to gdzie dojechałem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 2 Marca 2009 Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 He, no to przynajmniej wiemy, co się znajduje na końcu świata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 2 Marca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Jutro odbieram z rowerowego czerowniutkie pancerze Accenta, które już tam na mnie czekają. Niestety w Velo nie ma czerwonych zacisków Bolt-on. Będę je zamawiał przez allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 3 Marca 2009 Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Oo ja też chcę czerwone pancerze do swojego Wczoraj byłem w rowerowym i po bardzo miłym dialogu ze sprzedawczynią zdecydowałem się kupić chwyty Accent Chess z upustem 5 zł (ma się ten urok ) A dzisiaj idę do kolegi po giętą kierownicę i piastę novateca na tył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karnaś Napisano 3 Marca 2009 Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 zakupiłem nową używaną korbe. Mam nadzieje że szybko dojdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 3 Marca 2009 Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Kupiłem na Allegro licznik Sigma Sport BC-1606L DTS CADENCE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 3 Marca 2009 Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 jakiś czas temu pisałam, że w Brendzie obiecali mi dosłać pęknięte szybki z okularów rowerowych w ramach gwarancji przysłali fajna firma niech się już zrobi trochę cieplej... chcę zacząć jeździć rowerem do pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 3 Marca 2009 Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 A propos: kantele, kiedyś byłaś zainteresowana okularami o bezbarwnych szybkach. Niedawno pojawiły się takie w AirBike'u na Dereniowej - fajne i w fajnej cenie . W dodatku zgrabne, pasują do małej damskiej buzi Ja już swoje stare wymieniłam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 3 Marca 2009 Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Kantele, mi się już udaje dojeżdżać rowerem do szkoły Wcześniej tego nie robiłem i żałuję jedynie jakieś lepsze zapięcie kupić. Bo woźna ma problemy żeby zostawiać rower w szatni -.- Swoją drogą, dawno już tu nie pisywałem. Zmieniło się coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 3 Marca 2009 Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 tak zmieniło.. od piątku wsiadam na rower.. sam nie wierzę.. na razie powoli i bez szaleństw.. zobaczymy co będzieee ;D Nie wiem czemu się tak napalacie na tą naszą Maję.. zrobiła co miała zrobić.. ale bez przesady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 4 Marca 2009 Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Wypocowałem XTC Zamontowałem podkładkę KCNC i top-capa po leciutkiej kuracji odchudzającej - jeszcze tylko polerka została. Czekam na kolejne zakupy, które idą drogą pocztową.... Może potem wyskoczę na jakaś nie długą trasę Omen, a co Tobie jest/było ? Mi dokucza ból kolana prawego, czekam na prześwietlenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 4 Marca 2009 Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 pęknięcie rzepki kolana lewego :/ dziś pierwsze jazdy.. 22km z średnią ~16km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuku Napisano 4 Marca 2009 Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 ja dziś 51,29 km ze średnią 26,08 km/h Omen wracaj do zdrowia szybko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quattro Napisano 4 Marca 2009 Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 A ja dziś hasałem po chałupie z moim nowym nabytkiem na plecach, a mianowicie wielbłądo-mułowym garbem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 4 Marca 2009 Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 a ja odebrałem rowerek na nowy sezon w sumie jest dokładnie taki sam jak pod koniec ostatniego ale mienił mi trener blat na 52 i linki hamulcowe pod koniec miesiąca jeszcze zmiana klamek na jakieś dyszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skiba_TG Napisano 4 Marca 2009 Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Skladalem rowerek na ten sezon zreszta wczoraj tez robilem to wieczorem. Nie dlugo bedzie w projektach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 4 Marca 2009 Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Ecia chyba po tamtej rozmowie kupiłam właśnie te Brendy. Nie mają co prawda bezbarwnych szybek, ale nie będę kupować specjalnie drugich okularów. Zresztą z tych jestem dość zadowolona. Tylko na snowboard się nie nadają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Svolken Napisano 4 Marca 2009 Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Odebrałem rumaka i zrobiłem kilka kółek w garażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 4 Marca 2009 Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Odebrałem rumaka i zrobiłem kilka kółek w garażu To musisz mieć całkiem spory garaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedFragles Napisano 4 Marca 2009 Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Pierwszy raz w krótkich spodenkach w tym roku. Wreszcie była super pogoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Svolken Napisano 4 Marca 2009 Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 To musisz mieć całkiem spory garaż Ano...na jakieś 52 MIEJSCA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 4 Marca 2009 Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Pierwszy raz w krótkich spodenkach w tym roku. Wreszcie była super pogoda W gdańsku było co prawda 7*C, ale zimny wiatr Ano...na jakieś 52 MIEJSCA chyba, że taki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 5 Marca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Ostatnio zakładałem nowe pancerze. Rower już gotowy do sezonu. Jeszcze tylko jak się uda to kupię zaciski kół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skiba_TG Napisano 5 Marca 2009 Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 34km w tym roku po raz pierwszy na nowym sprzecie i pierwszy raz w tym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.