Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 8

Lookas 46

Rekomendowane odpowiedzi

zamierzam w najbliższym czasie wysłać koła i widelec na serwis (trzeba skorzystać z kuponów :)) ale zastanawiam się jaką opcje wybrać??

poczta polska - zdecydowanie taniej

jakaś firma kurierska - pewniejsza opcja ale i droższa

jakieś sugestie??

p.s. nie wiem czy dobrze temat wybrałem ale nie wiedziałem gdzie napisać...

dawno tu nie pisałem..

po kłótni z Krossem.. dziś został wykąpany ;) dosłownie pod moim prysznicem a teraz schnie obok mnie ;)

rekonwalescencja postępuje.. ale nadal nic nie wiadomo.:(

lecz na zlocie choćby na wózku inwalidzkim to się pojawię :):icon_mrgreen:

pozdrawiam rowerową Brać. ;)

A ja za to dziś wsiadłam na rower po długiej przerwie, bo ostatnio na rowerku w październiku lub na końcu września nie pamiętam dokładnie. Super się jechało choć jak dojechałam do pracy i wnosiłam rower na 2 piętko dyszałam jak lokomotywa, kondycyjnie cieniutko cieniutko a człowiek i na basen chodził i na Karate i czasem pojeździłam na rowerku do treningów. PO PROSTU Nic roweru nie zastąpi :D zaś wczoraj popsułam pompkę do roweru rozpadła mi się w rękach hehe :)

PS OMEN bardzo mi przykro, ale cieszę się że masz zdrowe podejście do całej sytuacji :voodoo: jeszcze nieraz wszystkich prześcigniesz :)

Wiecie co chyba się przechczę na psuja pompek. Wczoraj rozwaliłam moją, a dziś wchodzę do sklepu koleś podaje mi 3 pompki, które miał mi przygotować do obejrzenia (w sklepie na Armii Krajowej jest bardzo miły chłopak, który jest wporzo), biorę tą którą jestem najbardziej zainteresowana, a ta mi się w rękach sypie, główka odkleiła się od reszty hehe ja to mam szczęście hehe najpierw myślałam że to tak ma być i się pytam czy z tym wszystko oki a on że zepsute i że idzie do reklamacji hehe po prostu beczka SKS w rękach rozkłada się na czynniki pierwsze :P Niesamowity ze mnie psuj pompek :confused:

Omen oby tak dalej trzymam za Ciebie kciuki :)

a ja dzis zrobiłem 430km, ale autem :P pojechałem na targi rowerowe do wawy pooglądałem sobie fajne sprzęciki, zrobiłem sobie zdjęcie z Mają W. i dostałem zarąbisty plakat z autografem a na plakacie majka na trasie w pekinie, superoski plakacik :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...