Wax Napisano 11 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Tzn. ? kupiłeś przeze mnie Nokony ? Hhe, moja magiczna symulacja w PS'ie działa na zmysły hehe. Dawaj foto jak zalezą do Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 11 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 czy magiczna to bym nie powiedzial, raczej mnie wystraszyles ta czerwienia powinny byc 1-2 dni, jakies pikczery w weekend, mam nadzieje ze srebro ze srebrem spasi...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01LukasZ Napisano 17 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 zamierzam w najbliższym czasie wysłać koła i widelec na serwis (trzeba skorzystać z kuponów ) ale zastanawiam się jaką opcje wybrać?? poczta polska - zdecydowanie taniej jakaś firma kurierska - pewniejsza opcja ale i droższa jakieś sugestie?? p.s. nie wiem czy dobrze temat wybrałem ale nie wiedziałem gdzie napisać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 17 Lutego 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Zamówiłem Bolt-ony od Dartmoora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olek123 Napisano 17 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Wczoraj rozebrałem Krossa a dziś wzmacniałem linke przerzutki przedniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skiba_TG Napisano 17 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 O kurde co Ty z ta linka zrobiles? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olek123 Napisano 17 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Zjazd po wodzie i błocie pośniegowym + lekki mrozik = soplowa linka Najlepsze było to, że przerzutka działała, tylnią trzeba było "trochę" rozruszać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kylos91 Napisano 24 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Nasmarowałem gwinty w M540 i wkręciłem je do korby No i poprosiłem mamę o buty ^ M075 ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 24 Lutego 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 kylos91 już jest nowy model na ten rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arroyo Napisano 24 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Zakończyłem dwudniowy serwis 10-letniego MTB kolegi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kylos91 Napisano 25 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 kylos91 już jest nowy model na ten rok Wiem wiem M076 :] Ale ciut za drogi.... niby tylko 50 zł... ale ehhh i tak już dużo wpakowałem kasy w tym roku a myślę że m075 posłużą trochę :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 25 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Sam mam m075 i nie narzekam butki warte polecenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 25 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 dawno tu nie pisałem.. po kłótni z Krossem.. dziś został wykąpany dosłownie pod moim prysznicem a teraz schnie obok mnie rekonwalescencja postępuje.. ale nadal nic nie wiadomo. lecz na zlocie choćby na wózku inwalidzkim to się pojawię pozdrawiam rowerową Brać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 25 Lutego 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Od kilku dni z niecierpliwością czekam na zaciski i pancerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 25 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 po kłótni z Krossem.. dziś został wykąpany A co, nie chciał się kąpać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 25 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 bał się w takim stanie wejść do domu kłótnia polegała na tym, że wyniosłem go do garażu z swojego pokoju.. tuż po wypadku, bo nie chciałem na niego patrzeć.. stał tam ponad półtorej miesiąca.. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejtca Napisano 25 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 no ja dzisiaj staralem sie znalezc powod uporczywego piszczenia w okolicach tylnego kola, no i..... chyba nie znalazlem Jutro podejscie numer dwa, teraz okolice hamulca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 25 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 odkurzyłam rower i trenuję małe przebieżki przed sezonem strasznie mokro się zrobiło dzisiaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
insideee Napisano 26 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Ja dzisiaj nasmarowałem łańcuch FLred. Deszcz pada i wogóle nieprzyjemnie na dworze:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubusiowa Napisano 27 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 A ja za to dziś wsiadłam na rower po długiej przerwie, bo ostatnio na rowerku w październiku lub na końcu września nie pamiętam dokładnie. Super się jechało choć jak dojechałam do pracy i wnosiłam rower na 2 piętko dyszałam jak lokomotywa, kondycyjnie cieniutko cieniutko a człowiek i na basen chodził i na Karate i czasem pojeździłam na rowerku do treningów. PO PROSTU Nic roweru nie zastąpi zaś wczoraj popsułam pompkę do roweru rozpadła mi się w rękach hehe PS OMEN bardzo mi przykro, ale cieszę się że masz zdrowe podejście do całej sytuacji jeszcze nieraz wszystkich prześcigniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 27 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Kubusiowa inaczej do tego nie da się do tego podjeść.. co do ścigania.. na pewno nie odpuszczę, dopóki będzie chociaż mały cień nadzieji wróciłem z rehabilitacji.. po drodze kupiłem łożyska do korby zaraz wymiana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubusiowa Napisano 27 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Wiecie co chyba się przechczę na psuja pompek. Wczoraj rozwaliłam moją, a dziś wchodzę do sklepu koleś podaje mi 3 pompki, które miał mi przygotować do obejrzenia (w sklepie na Armii Krajowej jest bardzo miły chłopak, który jest wporzo), biorę tą którą jestem najbardziej zainteresowana, a ta mi się w rękach sypie, główka odkleiła się od reszty hehe ja to mam szczęście hehe najpierw myślałam że to tak ma być i się pytam czy z tym wszystko oki a on że zepsute i że idzie do reklamacji hehe po prostu beczka SKS w rękach rozkłada się na czynniki pierwsze Niesamowity ze mnie psuj pompek Omen oby tak dalej trzymam za Ciebie kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 27 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Pojechałem rower, po wcześniejszym zabezpieczeniu stóp przed zimnem- kartonik i taśma przezroczysta- było lepiej, aczkolwiek trochę mi stopy zmarzły pomimo 3par skarpet, i jak ostatnio poszedł łańcuch- tam gdzie była spinka, przez ruszenie na zbyt dużym przełożeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 28 Lutego 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Dzisiaj ponad 20 km po resztkach śniegu i wodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał87 Napisano 28 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 a ja dzis zrobiłem 430km, ale autem pojechałem na targi rowerowe do wawy pooglądałem sobie fajne sprzęciki, zrobiłem sobie zdjęcie z Mają W. i dostałem zarąbisty plakat z autografem a na plakacie majka na trasie w pekinie, superoski plakacik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.