evo07 Napisano 1 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 dziś 25km wieczorową porą, ciut mrozi i wieje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 1 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Dzisiaj 40km po lesie w okolicach Piotrkowa, było super. Jutro mam wolne, jeśli pogoda się nie zmieni to powtórka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 1 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Kupiłem napinacz i hamulce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 2 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 fifi po co ci napinacz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 2 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Zmiana z pseudo fałek Apse na Avidy SD5. Niebo a ziemia! Teraz będę jeździł trochę wolniej, bo muszę się nacieszyć jakością hamowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 2 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Do napinania łańcucha oczywiście. W każdym razie, sprzęt do DH i FR to nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 2 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Pomontowałem linki i pancerze, jutro jak będę miał chwilę to rozbiorę to, poważę... . No i kupiłem Finish Line'a Zielonego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 3 Lutego 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Wczoraj zakupiłem zestaw kluczy płaskich, bo ostatnio co bym nie odkręcał to wszystkie stare pękały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 3 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Kupiłem ramiona korby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 3 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Co tam Fifi ciekawego wymodziłeś ? Wyregulowałem dziś przerzutki, niestety na sucho... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 4 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Staare ramiona korby DX i XT na kwadrat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 4 Lutego 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Chciałem wkręcić piwoty z mojego starego RST do Judy XC. Okazało się, że są innej średnicy. Trzeba będzie zakupić nowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bauer1000 Napisano 4 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 serwis calego roweru, od lancucha po piasty + mycie wszystkiego do tego wpadly rogi WCS, okladziny bbb veestop, opony Kendy, detki maxxisa i licznik Sigma bc1106 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linker Napisano 4 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Smarowanie piast, mycie całego roweru razem z łańcuchem, centrowanie kół, wymiana linek, wymiana przerzutki tylniej noname na shimano alivio. 5 godzin na to zeszło, a po wszystkim poczułem wielki głód zupełnie jak główny bohater w książce Kinga pt:"Ręka mistrza" po ukończeniu kolejnego dzieła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 4 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Dzisiaj testowałem pulsometr, niby wariował bo miałem cały czas 190-200, ale jak przyszedłem do domu to średni puls miałem 164. Biegło się super, godzina 21, biegłem spokojnie by biec na tlenie, super powietrze, dużo biegaczy. Wróciłem spocony jak mysz. Bilans to 7,25km w 40'40", 5'37" na km czyli bardzo spokojnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 9 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 45km w śniegu, lodzie, chlapie i błocie Maszynka idzie jak burza Tego mi brakowało ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 9 Lutego 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Nakleiłem sobie naklejkę na amortyzator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 10 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Kupiłem rzeczy na Allegro i przyszły klamki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawwwid Napisano 10 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Poczta wreszcie dostarczyła upragnione rękawiczki Earth Works Analog http://www.mbike.pl/images/amor/CZARNE1.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 10 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Eee no, fajniutkie te rękawiczki Pozwolę sobie zapamiętać Przesmarowałem łańcuch po ostatnich wojażach W czwartek na rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madek Napisano 10 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 jak je przetestujesz to zdaj relacje na forum, bo sie do nich przymierzam jak bedzie cieplej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus18 Napisano 10 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Mam takie same, kupione nawet w tym samym sklepie Nie miałem okazji jeszcze na nich jeździć, jako że kupiłem w środku zimy(a to rękawiczki jednak powyżej 0 stopni) ale ogólnie wrażenie bardzo dobre. Dobrze dopasowują się do dłoni, dzięki zastosowaniu elastycznego materiału na kostkach dłoni i palców(biologiem nie jestem więc nazwa jest mi obca ) zapewniają komfort noszenia i nie ugniatają, materiał jest bardzo różny, w sumie składa się z 4 rodzai włókien(zgrabnie ze sobą połączonych, na żywo wygląda to bardzo fajnie, na zdjeciach jednak tego nie widać, a materiał przechodzi z jednego w drugi, z drugiego w trzeci itd ). Rękawiczki są dość grube, wzmacniane w newralgicznych miejscach, pod spodem pianki/gumy jest jak na lekarstwo, ale chwyt z tego co testowałem jest dość pewny. Co jest w nich wg. mnie najlepsze to wygląd, od razu rzuciły mi się w oczy spośród tych plastikowych fox-ów i dartmorów, no i gumowych Shimano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawwwid Napisano 11 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Co do rękawiczek to się nie wypowiem jak się sprawują w czasie jazdy bo nie jeździłem - pogoda wybitnie nie do jazdy ( dla mnie ) Ale wygląd rękawiczek był dla mnie wystarczająco przekonujący żeby je kupić A dzisiaj kolejne zakupy - preparat shimano workshop na gwinty ( nie chcę mieć w przyszłości problemów jak ostatnio z pedałami ) oraz Finish Line zielony i zestaw kluczy author expert 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quattro Napisano 11 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Paprałem się z klejem na kierze po owijce oraz uprałem owijkę i... siodło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 11 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 1. @Wax to w sumie ''przez ciebie'', postawiles kropke nad i, kupilem linki i kable - srebrne, jak mi sie nie spodobaja to ci je wysle, oczywiscie za pelna odplata po biezacym kursie funta 2. staram sie opylic inki pancerze xtr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.