Kubolt Napisano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Pierwsza jazda w tym sezonie. Zrobiłem 22 km, wytaplałem sie w błocie i zaliczyłem 4 smieszne gleby na lodzie w lesie. PS: Fajne to nowe bikestats Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szosowiec82 Napisano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Witam! Co dzisiaj zrobiłem? Zarejstrowałem się na forum! Nawet nie widziałem, że istnieje taka duża wirtualna społeczność rowerzystów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 No to już wiesz ! Rozgość się i trzaskaj posty - oczywiście z sensem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Witam, dziś 36km i trochę sprintów z kolegą Thrawn'em:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kordi Napisano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 22 km - pierwsza trasa w sezonie 09, mżawka była typowo jesienna - jak na styczeń to pogoda nie dała sie wybitnie we znaki. suport strzela jak stara syrenka - do wymiany, tak jak ogumienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Witam, dziś pierwshy wypad za miasto w tym roq i padło na Mrozów i okoliczne laski, gdzie na przemian błoto i lód;/, przebiegu wyshło 51km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 evo a po polsku możesz napisać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kylos91 Napisano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Hm zamierzam za chwilę pójść do garażu wytrzeć nadmiar oliwki z łańcucha po bokach (wczoraj smarowałem) założyć uchwyt na pompkę, bidon i ewentualnie podciągnąć linki, gdyż wczoraj już przerzutki do nich podłączyłem więc mogły się nieco rozciągnąć xD Poza tym zleję czystą benzynę znad osadu (wyssam strzykawką) Poza tym wypadałoby jeszcze zmierzyć obwód koła by móc wprowadzić nowy rozmiar do licznika (nowa obręcz, dętka, więc może i obwód się zmienił-zawsze może być gdzieś ten 1 mm ). I rowerek gotowy eh Tylko teraz czekać gdy się trochę ociepli i ruszamy :] Żal by mi było takiego czyścioszka na mokre ulice zasypane piachem z solą wyprowadzać. Pozdrawiam wszystkich pracusiów rowerowych ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejek Napisano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Witam, dziś pierwshy wypad za miasto w tym roq i padło na Mrozów i okoliczne laski Ostro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Kupiłem i nabiłem stery do nowej ramy :) Wreszcie mogę go postawić na kołach. Do finalnej wersji brakuje kompletu linek i pancerzy, ale tu już nie zaszaleję póki co bo portfel jest za lekki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 27 Stycznia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Sprawa Raidona prawie rozwiązana. Jak dobrze wszystko się ułoży to będzie do końca tygodnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 WAX ! Foto całości chcemy ~! ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olek123 Napisano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Dzis przyszla paczka a w niej ... Jutro testy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeks Napisano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 No teraz o wiele lepiej wygląda napisz coś pózniej jak sie kręci na niej, mam nadzieje, że będziesz zadowolony pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 z rowerowych (? no w sumie to tak...) to skontaktowałam się z Brenda Sport Polska, ponieważ jeżdżąc na snowboardzie złamałam sobie jedne szybki z okularów rowerowych Chciałam się dowiedzieć, czy można dokupić same szybki... i powiedziano mi, że doślą nowe w ramach reklamacji porządna firma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Nie mogłem sobie odmówić...jazdy próbnej na nowej ramce mimo braku linek i pancerzy pojeździłem 15min po osiedlu. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony, jeździ się super, póki co nic więcej nie mogę powiedzieć bo jeździłem po parku Od wyjechania w pełne błoto dzieli mnie około 100zł... Nawrot, foty całości będą jak będzie całość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olek123 Napisano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Nici z testu szosy - caly dzien padal snieg i za miastem drogi byly biale. Dlatego pojechalem na zimowce, bylem tylko godzine bo w polowie trasy obluzowala sie sruba od siodelka i mi opadalo w dol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 30 Stycznia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Zamontowałem Raidona. Jak na razie jest ok. Zobaczę jak w czasie jazdy. Rower zyskał nową nazwę: Czarny Wdowiec. Łatwo domyślić się z jakiego powodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 @bogus92 niech zgadne jestes ''czarny''? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 31 Stycznia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Nie, nie. Mój rower jest prawie całkowicie czarny z czerwonymi dodatkami. Wczoraj moja kumpela powiedziała, że to jest Czarny Rambo , a nie jak ja nazwałem Czarny Wdowiec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Wczoraj otrzymałem pulsometr i gazety rowerowe, wreszcie zacznę trenować bardziej serio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Dzisiaj założyłem klamkomanetki XT ST-M760 Dual Control . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Zamontowałem Raidona. Na wiosnę przymierzam się do zakupu jakiegoś taniego amorka. Możesz mi powiedzieć czemu wybrałeś Raidona, a nie np. Epicona? Co cię kierowało w wyborze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 1 Lutego 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Wczoraj zakupiłem w Decathlonie pompkę do amortyzatora. Wziąłem ostatnią sztukę. Co mnie kierowało przy wyborze Raidona? 1. Na pewno system powietrzny. 2. Poprawa sztywność której mi brakowało przy Judy XC. 3. Stosunek jakość-cena. 4. Blokada skoku. 5. Judy łapiące luzy i niechęc jego naprawienia. 6. Firma Suntour już u kilku znajomych potwierdziła że robi części niezawodne. Epicona nie brałem głównie ze względów finansowych, uważam że te amorki zbytnio pracą się nie różnią jeśli w ogóle się różnią. Jeśli chciałbyś dowiedzieć się czegoś więcej to zapraszam na PW lub GG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszolot10 Napisano 1 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 14 km. Zdjęcia: http://uszolot10.bikestats.pl/. Nie sugerujcie się czasem, bo nie patrzyłem jak jest naprawdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.