Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 8

Lookas 46

Rekomendowane odpowiedzi

Hm zamierzam za chwilę pójść do garażu wytrzeć nadmiar oliwki z łańcucha po bokach (wczoraj smarowałem) założyć uchwyt na pompkę, bidon i ewentualnie podciągnąć linki, gdyż wczoraj już przerzutki do nich podłączyłem więc mogły się nieco rozciągnąć xD Poza tym zleję czystą benzynę znad osadu (wyssam strzykawką) :icon_mrgreen: Poza tym wypadałoby jeszcze zmierzyć obwód koła by móc wprowadzić nowy rozmiar do licznika (nowa obręcz, dętka, więc może i obwód się zmienił-zawsze może być gdzieś ten 1 mm :)). I rowerek gotowy eh :) Tylko teraz czekać gdy się trochę ociepli i ruszamy :] Żal by mi było takiego czyścioszka na mokre ulice zasypane piachem z solą wyprowadzać. Pozdrawiam wszystkich pracusiów rowerowych ;P

z rowerowych (? no w sumie to tak...) to skontaktowałam się z Brenda Sport Polska, ponieważ jeżdżąc na snowboardzie złamałam sobie jedne szybki z okularów rowerowych :P Chciałam się dowiedzieć, czy można dokupić same szybki... i powiedziano mi, że doślą nowe w ramach reklamacji :D

porządna firma :)

Nie mogłem sobie odmówić...jazdy próbnej na nowej ramce :) mimo braku linek i pancerzy pojeździłem 15min po osiedlu.

Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony, jeździ się super, póki co nic więcej nie mogę powiedzieć bo jeździłem po parku :D:P

Od wyjechania w pełne błoto dzieli mnie około 100zł...

Nawrot, foty całości będą jak będzie całość :P

• Mod Team

Wczoraj zakupiłem w Decathlonie pompkę do amortyzatora.

Wziąłem ostatnią sztukę. :)

Co mnie kierowało przy wyborze Raidona?

1. Na pewno system powietrzny.

2. Poprawa sztywność której mi brakowało przy Judy XC.

3. Stosunek jakość-cena.

4. Blokada skoku.

5. Judy łapiące luzy i niechęc jego naprawienia.

6. Firma Suntour już u kilku znajomych potwierdziła że robi części niezawodne.

Epicona nie brałem głównie ze względów finansowych,

uważam że te amorki zbytnio pracą się nie różnią jeśli w ogóle się różnią.

Jeśli chciałbyś dowiedzieć się czegoś więcej to zapraszam na PW lub GG.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...