Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 8

Lookas 46

Rekomendowane odpowiedzi

założyłem nowe manetki Sram Attack, z regulacją poszło prościej niż się spodziewałem. już na sucho wygląda że mikroindeksacja to fajna rzecz

nasypało tyle śniegu że jutro w końcu trzeba będzie zdać się na łaskę mpk z dojazdem do pracy, bo zanim zostanie wszystko poodśnieżane mogą być takie zaspy na chodnikach że ciężko oszacować czas potrzebny na dojazd (aczkolwiek z autobusami mpk zazwyczaj jest podobnie :icon_mrgreen: )

ja już zrobiłem dzisiaj kilka km po mieście

przy okazji kupiłem wkładki rozgrzewające do butów - później testy

teraz siedzę ładnie i pracuję

i tak napisałem posta nr 4000:P

Te z Cykloturu za 9 złociszy? Jak tak to koniecznie napisz jak się sprawują, najlepiej w dziale testy bo tutaj to zniknie w powodzi spamu ;)

wczoraj w ramach korzystania z ostatniego póki co dnia ładnej zimy 47km w kierunku Wzniesień Łódzkich przez rezerwat Struga Dobieszkowska

img3402sh9.th.jpgimg3413ks8.th.jpgimg3414tv1.th.jpg

widoki nad strugą ładne, ale stopień przejezdności tego odcinka zdecydowanie bardziej do pokonania na biegówkach niż na rowerze :D

ja ostatnio dawno tu w sumie nie zaglądałem - czasu brakuje i forum chodzi jak chodzi

z przeżyć ostatnimi czasy zaliczyłem alleycata:) zabawa przednia, muszę częściej startowac;)

miałem okazję rozmawiać z panem Cezarym Zamaną, który skutecznie zachęcił mnie do startu w Mazovii. ;)

poza tym (pochwalić się muszę): zrezygnowałem zupełnie ze standardowej komunikacji miejskiej w wydaniu MPK i przestawiłem się w 100% na rowerowe podróże po mieście;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...