Fifi Napisano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 white, weiss, blanco, biały, etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 jesczze bianco - na .it , to wiem wszystko ale po prostu poszukuję czegoś a'la 4axis dedykowanego dla carbo kier. Żeby miał tak śrubki blisko siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcincin Napisano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Dzisiaj rano termometr pokazał -21 stopni. Dosiadłem rumaka i pojechałem do pracy (15 km). Pierwszy raz w taką pogodę. Było super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dinsdale Napisano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 założyłem nowe manetki Sram Attack, z regulacją poszło prościej niż się spodziewałem. już na sucho wygląda że mikroindeksacja to fajna rzecz nasypało tyle śniegu że jutro w końcu trzeba będzie zdać się na łaskę mpk z dojazdem do pracy, bo zanim zostanie wszystko poodśnieżane mogą być takie zaspy na chodnikach że ciężko oszacować czas potrzebny na dojazd (aczkolwiek z autobusami mpk zazwyczaj jest podobnie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 8 Stycznia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Ja dzisiaj obmacałem rower i policzyłem ogniwa łańcucha. Niestety przez chorobę wszystko się posypało z planami zimowymi włącznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 ja już zrobiłem dzisiaj kilka km po mieście przy okazji kupiłem wkładki rozgrzewające do butów - później testy teraz siedzę ładnie i pracuję i tak napisałem posta nr 4000:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tooreck Napisano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 nie tyle dziś co wczoraj nabyłem w decathlonie korzystając z "zimowych" cen nowy rower- Rockrider 9.1 na razie stoi w piwnicy i cieszy oko a ja zastanawiam się co zrobić z moim dotychczasowym sprzętem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 ja już zrobiłem dzisiaj kilka km po mieścieprzy okazji kupiłem wkładki rozgrzewające do butów - później testy teraz siedzę ładnie i pracuję i tak napisałem posta nr 4000:P Te z Cykloturu za 9 złociszy? Jak tak to koniecznie napisz jak się sprawują, najlepiej w dziale testy bo tutaj to zniknie w powodzi spamu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 bydzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
accentinferno Napisano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 A Ja dzisiaj złożyłem cały rower który leżał na zimę w częściach i był konserwowany:) Pierwsa jazda: gdy zniknie śnieg i temp będzie powyżej 5 stopni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Witam wszystkich po dłuższej przerwie w tym temacie, dziś 76km :)pozdrower 4 all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Witam ponownie, dziś lekkie 45km z czego połowa z kolegą Thrawn'em niestety dziś na wałach pusto, żadnych rowerzystów/tek pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeks Napisano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 82km piękna pogoda na dworze, nie to co kręcenie na trenażerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariuszk Napisano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Dzisiaj 103,8km, jutro może nieco więcej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 A ja dziś ledwie 40 km Nie byłoby tak źle gdyby nie oblodzona szosa, dwie gleby i prawie odmrożone palce u rąk. Może w tygodniu się wreszcie ociepli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
none Napisano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Dzisaj Wrocław stanął w korkach. Pozdrowienia dla wszystkich rowerzystów, których widziałem przejeżdżając przez zaśnieżone chodniki i ulice. Rower to genialny środek transportu w mieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dinsdale Napisano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 wczoraj w ramach korzystania z ostatniego póki co dnia ładnej zimy 47km w kierunku Wzniesień Łódzkich przez rezerwat Struga Dobieszkowska widoki nad strugą ładne, ale stopień przejezdności tego odcinka zdecydowanie bardziej do pokonania na biegówkach niż na rowerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Dzisiaj 6km w 29'10" biegania w upale, 22*C, wreszcie można biegać w krótkich rzeczach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Kupiłem wreszcie ramę jestem pusty jak bęben a żeby rower stał i był gotowy do jazdy to jeszcze muszę kupić stery i pancerze z kompletem linek... Projekt oczywiście będzie w manii lekkości HHurraa ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 skromne 11km ale to na razie sprawdzanie sprzętu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiniu2 Napisano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 50 km i 5 niemiłych spotkań z lodem. Karmy jednak na lód się nie nadają ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dpralat Napisano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 marne 25 km... a później "szorowanie" rowerku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 24 Stycznia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Byłem zamówić Suntoura Raidona. W poniedziałek dowiem się czy da radę go sprowadzić do mojego sklepu. Zamówiłem też czerwone pancerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 ja ostatnio dawno tu w sumie nie zaglądałem - czasu brakuje i forum chodzi jak chodzi z przeżyć ostatnimi czasy zaliczyłem alleycata:) zabawa przednia, muszę częściej startowac;) miałem okazję rozmawiać z panem Cezarym Zamaną, który skutecznie zachęcił mnie do startu w Mazovii. poza tym (pochwalić się muszę): zrezygnowałem zupełnie ze standardowej komunikacji miejskiej w wydaniu MPK i przestawiłem się w 100% na rowerowe podróże po mieście;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Svolken Napisano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Nakremowałem siodełko brooksa, żeby mu się sucho w pysku nie zrobiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.