Fifi Napisano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Paręnaście km po Walencji, dokładniejsza relacja tutaj: http://fifi.bikestats.pl/index.php?work=bl...&did=141417 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 25 Grudnia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 Porkęciłem śrubkami nowym przybornikiem Pedro's. To właśnie jeden z prezentów od Gwiazdki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuku Napisano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 Mnie wczoraj po 22 naszła ochota na rower Świeży śnieg był, więc na Giancie się ślizgałem Świetna zabawa, idę dalej ćwiczyć jazdę boczkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 od pewnego czasu ciągle mi się śnią rowerowe sny. to chyba znak... muszę pójść na rower... chociaż śnieżyca (według meteorologów) hula... btw. właśnie, wyciągneliście już sanki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 Przebiegłem się 10km po górkach w Jakuszycach Od polany to schroniska orzeł i z powrotem http://photos.nasza-klasa.pl/755160/52/main/e7ad03048b.jpeg Ładnie tam, a u mnie ani grama śniegu. Skończę maszynę to pojadę tam pośmigać po śniegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 ja wczoraj wróciłem z zakopanego jak wyszedłem przed chate to sie załamałem zobaczyłem hałdę śniegu gdzies tam pod nią stal mój samochód:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 27 Grudnia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 btw. właśnie, wyciągneliście już sanki? Taaa i kombinuje jak dospawać kółka co by można było na liściach pozjeżdżać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 Przebiegłem 5km, i coraz bardziej mi się to podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Umyłem cały rower i przesmarowałem wszystkie pierdoły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamoEZ Napisano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Rozmontowałem całego RST, nasmarowałem wszystko co się dało (to co się nie dało też) i złożyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiedyś ksywa gary Napisano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Korzystając z pogodnej i mroźnej (-8stopni)pogody odbyłem 10km rundke po lesie(ostatnia jazda w tym roku) Montaż nowego DUKE;a już po nowym roku Przy okazji Udanego Sylwestra życzę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Dzisiaj przykręciłem korbe . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kordi Napisano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Pomyślałem o Mrozach na Mazovii, pomyślałem o nowym bikeu i niestety pomyślałem, że mam ważniejsze wydatki niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Rower złożony [na sztuke] trzeba zrobic parę metrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kilroy Napisano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Założyłem dziś nowy łańcuch Pobiegałem też parę KM podczas lekkiej śnieżycy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 skonczylem skadac moja anode, po tym jak dorobilem sie wagi...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Rower złożony [na sztuke] trzeba zrobic parę metrów łańcuch ci się nie kręci :P jaka jest koncepcja tego roweru? znaczy do czego go zamierzasz wykorzystywac, bo cudak z niego niezły:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiill Napisano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Dziś zaliczyłem kółko po okolicy, Olsztyn (k. Cz-wy) wygląda extra cały ośnieżony, łącznie niecałe 40 km, ale pogoda dopisała dziś na Śląsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Koncepcja ? Lekki i tani - rama 1150g, widelec 315g .Może singiel , może z biegami .Koła będą inne... http://images40.fotosik.pl/45/aa0fa70c6a91d464med.jpg http://images47.fotosik.pl/45/d7669f90d89ef6edmed.jpg" W wersji ''singiel'' będzie miał ok. 6,3kg. I nie cudak ! Ramka - 99euro , widelec 250zł.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 A ja dzisiaj w radiu bylem w radiu Merkury dla scislosci gadalem sobie o roweruch kto sluchal o 10 radia to mnie slyszal:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skiba_TG Napisano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 A ja dzisiaj w radiu bylemw radiu Merkury dla scislosci gadalem sobie o roweruch kto sluchal o 10 radia to mnie slyszal:P Biera teraz bedziesz znany wszedzie a raczej Twoj głos bedzie znany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 przecież ja juz jestem znany:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 A ja dzisiaj w radiu bylemw radiu Merkury dla scislosci Przeczytałem najpierw Maryja :) Co by offtopu nie było to doszło do trochę części, mianowicie korba,kaseta,łańcuch. Teraz tylko czekać na ostatnią przesyłkę i można składać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Carbo graty przyszły - kierownica pierwsza jakość, pięknie się błyszczy, aż żal ją montować Znacie jakieś białe mostki do carbo kier inne niż ritchey wcs? Ot alternatywy szukam Biera, jak w Rozdrażewie jestem na wakacjach to zawsze słucham radia merkury haaa ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Procraft - ebay de , Accent na 2009r FSA jakis ma też . Po prostu wejdż na Ebay -mostki - white ....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.