Kubus18 Napisano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Wg. moich obserwacji(wczoraj prawie cały dzień od 6.30-23.30 spędziłem na zewnątrz) moje ręce bez rękawiczek(bynajmniej nie byłem na rowerze) najbardziej odczuwały temperaturę od 6.30-13.00, najcieplej było o 17-18, powrót przejmującego chłodu od 20-21. Strasznie dziwna ta pogoda, albo u mnie termometr pokładowy temperatury odczuwalnej wymaga serwisu(może jakaś sauna...) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 a muszę przyznać że przyjemniej ... gdy dookoła śnieg niż gdy tak szaro jak teraz można jeździć po zapadnięciu ciemności , wówczas nie widać depresyjnej szarości pozdrówko optymistyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 U nas w Kampinosie nawet miejscami całkiem zielono Pozdrówko optymistyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 u mnie w poznaniu szaro, zimno wietrznie a wiało z północy? tak mi się wydaje :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dinsdale Napisano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Ponarzekaliśmy wczoraj na przeszkadzający wiatr noi w wyniku tego dzisiaj rano bonus (przynajmniej w Łodzi) - w wielu miejscach po prostu szklanka Nie wiem jakim cudem dojechałem do pracy bez podpórki czy innych perturbacji Nauczka płynie z tego taka że lepiej się powstrzymać z wypisywaniem deprecjonujących walory aury postów Jurasek, a co do pozytywnej roli śniegu jako czynnika ułatwiającego poruszanie się po zmroku zwłaszcza w parkach, lasach to przyznaję 100% racji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 No, u nas tak źle jeszcze nie jest - ale wieje nadal nieźle i temperatura odczuwalna poniżej zera . Czekamy zatem na szklankę Pozdrówko w napięciu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Pomalowałem mostek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 ładnie wyszło nie powiem szosówka piękna wyjdzie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Dzięki - nie święci garnki lepią... a szosóweczka - w wersji singiel mam nadzieje zmieścic sie w 6kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Kupiłem sztyce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Pomalowałem mostek Ten mostek to pro plt? Bo tak się składa, że ja swój też pomalowałem na biało I wygląda identycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Tak - to PLT w limitowanej serii White . A dzisiaj dotarły do mnie klamki do szosówki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudd Napisano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Złapałem kapcia...... jeżdżąc na trenażerze...... wrrrr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 19 Grudnia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Dostałem oświetlenie i zapinkę rowerową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 kupiłem, odebrałem, zamontowałem i ustawiłem odpowiednio RS Rebę.. jutro testy, bez względu na pogodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skiba_TG Napisano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Mogles napisac mi o ktorej bedziesz Teraz przynajmniej pokaz fote z Reba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 nie pokaże, bo kabla z fona nie mam przy Sobie.. po za tym kijowo wygląda.. :/ byłe miedzy 15 10 a 15 28 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Byłem w serwisie, by założyli mi linki (wrr) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 poranne testy reby.. 42km.. 1:0 dla Foxaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 20 Grudnia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 POszedłem do garażu i myślełem, że zamontuję lampki, ale po wejściu odechciało mi się to robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Dostałem kartonowe koszyki z eBaya. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 od piątku przejechałem prawie 200km z Rebą.. bawiłem się z ustawieniem.. w sumie.. robiłem co mogłem.. niestety nie udało się.. idzie do tzw "żyda" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 jakiego żyda? -.-" Do pana Ciastkorza a nie żyda ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Najpierw do serwisu odebrać rower. Potem do domu, przebrałem się i pojeździłem po korycie rzeki. Wyszło 16km. Ogólnie to pierwszy raz na rowerze byłem od początku września. Wiele różnic, góry, morze, inny kraj, etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Kupiłem i zamontowałem Rebe Dzięki omen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.