Gevera Napisano 20 Października 2008 Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Ecia, zamiast myśleć o orszaku dla nas, pomyśl o małym rowerku A o nas się nie bój, przyjdzie pora to się może pomyśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naughtyjurand Napisano 21 Października 2008 Udostępnij Napisano 21 Października 2008 ...no to was widzialem i wy mnie tez heheheh przelotem. Moze nastepnym razem... J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 24 Października 2008 Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Nie rozwodząc się, wszystkiego naj naj, zawsze czystych pancerzy, mało poskrzypywań, krótkiego czasu dotarcia Właśnie zauważyłem w innym temacie zmianę w profilu Eci, ja patrzę, co jest, dziwne gwiazdki, czerwone literki, ECIA ZBANOWANA??!! Aż przeczytałem tenże zawiły angielskojęzyczny tekst, no przyznaję, wygląda to zarąbistycznie Gratukuję pomyslu, w razie takiej ewentualności, że w dalekiej przyszłości byłbym zmuszony kogoś poślubić, to chyba też zgapię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 24 Października 2008 Autor Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Nie rozwodząc się Dobrze ujęte ! Dziękujemy w każdym razie, bynajmniej się nie rozwodząc Pozdrówko stałe i trwałe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 24 Października 2008 Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Oj Eciu, wcale nie miałem tego na myśli, co Ty masz na myśli, a czego nie powinnaś mieć na myśli Rower cementem związków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gilgamesz Napisano 28 Października 2008 Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.