Jack Danniels Napisano 12 Października 2008 Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Znalazłem na Allegro http://allegro.pl/item448694078_nowosc_kas...umrowerowe.html Wygląda ślicznie. Aż tchnie lekkościa i elegancją i chyba ją kupię. Chcialem się jeszcze zorientować czy jest na forum ktoś kto zdążył ja już przetestować. Ile można na tym zrobić?? Boję się że szybko wykończę te aluminiowe tarczki (blaszane deore po sezonie nadaje się u mnie do cięcia desek) Dzięki z góry za podzielenie się wrazeniami. Pozdrawiam Jacuń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ender Napisano 12 Października 2008 Udostępnij Napisano 12 Października 2008 cytat z tej aukcji co wkleiles link: "Zrobiona z materiałów bardzo dobrych materiałów..." lmao Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szkapa666 Napisano 12 Października 2008 Udostępnij Napisano 12 Października 2008 moim zdaniem, dopłać 20zl do XT będziesz miał pewność , co za sprzęt masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 12 Października 2008 Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Jak już tyle kasy wywala się na kasetę to grzechem było by nie wsiąć XTeka, który ma 5 zębatek na pająku a nie tak jak ta tylko 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 12 Października 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Października 2008 XT za 110zł http://allegro.pl/item450745747_kaseta_xt_...cena_110zl.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziekk Napisano 13 Października 2008 Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Chcialem się jeszcze zorientować czy jest na forum ktoś kto zdążył ja już przetestować.Ile można na tym zrobić?? Boję się że szybko wykończę te aluminiowe tarczki (blaszane deore po sezonie nadaje się u mnie do cięcia desek) Aluminiowe faktycznie móglbyś szybko wykończyć. Ale tutaj żadnych aluminiowych zębatek nie ma Jak w zresztą z żadnej z kaset Shimano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 13 Października 2008 Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Aluminiowe to są Sramy i to też nie wszystkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jack Danniels Napisano 13 Października 2008 Autor Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Przekonaliście mnie Kupiłem XT Coś mi się ubzdurało że te chromowane zębatki są z aluminium Temat można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 13 Października 2008 Udostępnij Napisano 13 Października 2008 zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.