majkel111 Napisano 12 Października 2008 Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Witajcie. Jestem nowy w temacie mtb. Tzn nowy od strony technicznej. 3 lata temu za namową znajomego kupiłem voltage yz4 i zacząłem jeździć. Po 2 latach bardziej wciągnęlo mnie bieganie i rower leżał. Teraz, po maratonie, odbiło mi na punkcie Xterra więc czas zacząc przygotowania. Jak mniemam coś by wypadało zmienić w moim scottcie tylko teraz pojawia się problem co? Generalnie używam go głownie do jeżdżenia - uwielbiam podjazdy - nie świruję na punkcie DH i jakichś tam trików czy skoków. Potrzebuję niezawodnej maszyny która pomoże mi przebyć Xterra i się do niej przygotować (także w zimie). Jak i czym go upgradeować. Jak już pisałem nie znam się na technikaliach i proszę o propozycje ewentualnie argumenty przeciw takiemu rozwiązaniu. Jest oczywiście opcja że może sprzedam voltage i wezmę coś nowego (tylko co?) jeżeli upgrade byłby za drogi/bezsensowny. Oczywiście nie zamierzam mieć roweru za 19000. Myślę, że granicą cenową jest po prostu cena nowego sensownego roweru typu xc / allmountain. Z góry dziękuję za pomoc i wszelkie cenne opinie. pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 12 Października 2008 Udostępnij Napisano 12 Października 2008 zapraszam do zasad tworzenia tematów powodzenia w realizacji przedsiewzięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 13 Października 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Napisz z jakich podzespołów składa sie twój rower i gdzie dokładnie jeździsz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.