Mod Team bogus Napisano 21 Października 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Widziałem kiedyś montowane na kierę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 21 Października 2008 Udostępnij Napisano 21 Października 2008 http://www.velo.com.pl/www/produkt.php?m=1...p=%&id=1679 Możesz też przymocować opaskami, miałem kiedyś tak w starym Wagancie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xender Napisano 23 Października 2008 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Jak działa regulacja amortyzatora RST Launch? mam jedno takie plastikowe pokretlo i jedno metalowe ktore co reguluje i ktore jest od blokady skoku? oznaczanie amora to RA Mam jeszcze jedno pytanko do wlaścilcieli korssa sign DS. Mianowicie zlorzylem przednie kolo tak aby uchwyt na tarcze do hamulca tarczowego byl po tej samej stronie co w tylnim kole, pozniej jednak doszedlem ze bierznik w przednim kole idzie w druga strone niz w tylny, powienienem obrucic przednie kolo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 23 Października 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Plastikowe porkętło jest do naprężenia wstępnego sprężyny, zapewne metalowe od blokady. Co do opon to koło ma być założone tak, aby mocowanie tarczy było po lewej stronie patrząc siedząc na siodełku. Na oponie masz napisaną z boku rotację zobacz jak ma być, a zacisk możesz wyjąć sam. Z przodu ma być po prawej z tyłu po lewej stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xender Napisano 23 Października 2008 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Przednie koło mam dobrze czyli uchwyt pod tarcze jest po lewej stronie i opina tez sie zgada (w przod jest strzalka fron a w tyl reverse) Ale tylnie jest dziwne xD czyli tak uchwyt pod tarcze tez jest po lewej ale opona do tylu ma fron a w przod ma revers Ale t o chyba nie grozi uszkodzeniem roweru? PS: Hamulce nie są zle ale ich regulacja to horror! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xender Napisano 25 Października 2008 Autor Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Jeszcze apropo regulacji amortyzatora to amortyzaotr jest miekszy jak pokretla sa na minus czy na plus? i blokuje sie na minusie czy na plusie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 25 Października 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Na "-" jest miększy. A blokuje się metalowym (drugim pokrętłem) pokrętłem jeżeli już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xender Napisano 25 Października 2008 Autor Udostępnij Napisano 25 Października 2008 czyli jak chce miec na maxa mieki to oba pokretla na -? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 25 Października 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Tak, ale ty masz tego amorka z blokadą czy bez? Daj foty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xender Napisano 25 Października 2008 Autor Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Amorka mam RST Launch RA czy regulacja rebound czyli mniemam "powrotu"? Jak wyregulowac przednai przerzutke bo przy jesli ustawie jedna z 4 najwiekszych tarczy z tylu i duza tarcze z przodu to lanuch obciera o prowadnice w przedniej przerzutce. Dokladnie to obciera o prawa strone prowadnicy, z lewej ma spory luz. A i jeszcze przeczytałem ze przednia przerzutka powinna byc rownolega do tarczy w korbie (tarcze/tryby przepraszam ze me laickie slownictwo ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 26 Października 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Nie powinno się jeździć na skrajnych przełożeniach, a za razem przekaszać łańcucha. A jak coś chcesz podregulować to pokręć śrubą baryłkową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.