Morisako Napisano 10 Października 2008 Napisano 10 Października 2008 HEll-0 Jak w temacie. Czas przyszedł na wymianę starego wytrzepanego Manitou Black na coś hm...lepszego. Po przebrnięciu przez forum i sieć zatrzymałem się przed takim oto wyborem Rockshox Domain 318IS U-Turn 08 lub Manitou Nixon Super TPC 20mm Dwa różne systemy, dwa różne amory - wiem. Cena podobna (różnica około 200zł) Podam trochę suchych faktów aby prościej było wam doradzić Tryb jazdy - freeride oraz góry (jako, że moje "kochane" miasto składa się głównie z gór a na widnokręgu jest ich jeszcze więcej) Ale często zwykła jazda po mieście do pracy (jak to tak - samochodem?do pracy?) Waga moja - 95kg. Koło - Mavic EX729 na Hope Bulb (co troszkę określa styl jazdy mam nadzieje :]) Rama - hm...nieistniejący model Mify hardtail. Za porady i pomoc w wyborze dziękuję. Pozdrawiam Morisako
lokomisia Napisano 10 Października 2008 Napisano 10 Października 2008 polecam domaina, przy twojej wadze raczej trzeba bedzie wymienic sprezyna na twardsza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.