nabial Napisano 10 Października 2008 Napisano 10 Października 2008 watpie zeby to byl jakis blad/opcja mojej przegladarki tym bardziej ze nic nie zmienialem - po kliknieciu na temat wszystkie odpowiedzi wyswietlaja sie w postaci listy z ktorej kazda pozycja zaczyna sie pierwszymi slowami ... nie wiem czemu to ma sluzyc ale przedluza to przegladanie informacji -> wiecej uzytkownikow online -> przeciazenie serwera -> bum chyba nikt tego nie chce w zwiazku z powyzszym prosze o zmiane
wkamil Napisano 10 Października 2008 Napisano 10 Października 2008 W opcjach po prawej stronie zmien sobie sposob wyswietlania z "drzewo" na "standardowy". Wuj wie dlaczego, ale czasem samo sie to zmienia na forach opartych na tym silniku.
nabial Napisano 10 Października 2008 Autor Napisano 10 Października 2008 haha na to bym nie wpadl zbyt proste wielkie thx
wkamil Napisano 10 Października 2008 Napisano 10 Października 2008 Sam kiedys przemielilem wiele przeklenstw w ustach jak mi sie forum purepc "przestawilo
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.