ladybird Napisano 9 Października 2008 Napisano 9 Października 2008 Mam do konca marca rower Scotta na gwarancji..nie mam czasu go zawieść do serwisu do Lublina (pierwszy przeglad oczywiscie zrobiony zgodnie z warunkami gwarancji) a salon Meridy w Puławach mam dość blisko...jeśli tam zrobięprzegląd to zastanawiam się czy nie będę mieć do marca problemów w serwisie Scotta??!!! co jeśli coś mi w Meridzie uszkodzą?? z gwarancji nici?:(jeśli ktoś wie to niech pisze....
balu Napisano 1 Grudnia 2008 Napisano 1 Grudnia 2008 zwykle jest tak że rower kupiony w sklepie wymaga przeglądu gwarancyjnego (pierwszy) w sklepie w którym został zakupiony. Kumpel z puław to bardzo dobry mechanik!
gdy Napisano 1 Grudnia 2008 Napisano 1 Grudnia 2008 przegląd gwarancyjy to na bank w auoryzowanym serwisie musisz zrobić (pewnie ok. 40-50 pln za dokręcenie śrubek Cię skasują)
ladybird Napisano 2 Grudnia 2008 Autor Napisano 2 Grudnia 2008 zwykle jest tak że rower kupiony w sklepie wymaga przeglądu gwarancyjnego (pierwszy) w sklepie w którym został zakupiony. Kumpel z puław to bardzo dobry mechanik! pierwszy przeglad oczywiscie zrobiony zgodnie z warunkami gwarancji jak pisalam pierwszy przeglad byl w autoryzowanym serwisie Scotta...chodziło mi o dalsze przeglądy.... a ten mechanik dobry to gdzie pracuje jeśli można wiedzieć?? a za "dokręcenie śrubek" jeśli dobrze pamiętam to tak 30-40 zł. zapłaciłam...szukam jakiekoś w miarę niedrogiego serwisu no i dobrego off course
balu Napisano 12 Grudnia 2008 Napisano 12 Grudnia 2008 ..w meridzie w Puławach.. Ustawianie biegow i hamulcow to nie sa duze pieniadze. Natomiast przeglad calkowity (dodatkowo, centrowanie, smarowanie amora, wszystkich lozysk czyli piast sterow itd.. to ok 60zl) ale przy nowym rowerze to nie ma sensu bo smary sa zwykle czyste.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.