sickman Napisano 7 Października 2008 Udostępnij Napisano 7 Października 2008 widzieliście nowy rower od Prodigy? zastanawiam się nad jego kupnem : http://downhill.pl/produkt.php?pid=602&cid= jedyne co mnie średnio przekonuje to amor Duro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zido Napisano 8 Października 2008 Udostępnij Napisano 8 Października 2008 duro nie jest az takie złe. Ale cena nie zachwyca tu masz o niebo lepszego ns'a za niewiele więcej http://www.rowerowy.com/rowery/northshore/metro20082.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sickman Napisano 9 Października 2008 Autor Udostępnij Napisano 9 Października 2008 nie no liczę na to że cena się zmieni bo faktycznie nie jest idealna... a co do samej ramy jakichś poważnych zastrzeżeń nie słyszałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zido Napisano 10 Października 2008 Udostępnij Napisano 10 Października 2008 no ja bym nie powiedział szczególnie na forach bardziej ekstremalnych rama ta nie cieszy sie dobrymi opiniami. Ponoć geometria przy kołach 26 jest daremna i naprawde wiele tych ram już poległo. Dla porównania o octanie void, który jest zaledwie o 50zł droższy słyszałem o wiele lepsze opinie. Ludzie twierdzą nawet że lepiej kupić octana niż legendarną dc pussy. Szykuje się bardzo podobny rower firmy romet model butterfly. Poczekaj, zobacz jaka będzie cena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 11 Października 2008 Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Lipa jak za taką cenę. Części takie średnie i ten duracz. I tak jak mówi zido - rama nie ma zbyt wielu dobrych opini. Metropolis lepszy za praktycznie taką samą cenę. I ciekawe to 'duro' na zdjęciu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zido Napisano 15 Października 2008 Udostępnij Napisano 15 Października 2008 No dokładnie. Wygląda jak jakiś lepszy amor z napisem duro dorobionym w paincie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sickman Napisano 16 Października 2008 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Bo to pewnie jakiś marcok jest... w sumie ja bym się nie obraził jak by dawali marcoki z naklejka duro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zido Napisano 16 Października 2008 Udostępnij Napisano 16 Października 2008 to by nie miało żadnego sensu jak w opisie jest duro to raczej będą dawać duro w sumie duro nie jest takie złe, ale w rowerze za taką kase... ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 16 Października 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Przypadkiem nie jest to nowe Duro '09? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 16 Października 2008 Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Jest to marcok (na 3 zbliżeniu wyraźnie to widać) prawdopodobnie dirt jam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ridehard Napisano 16 Października 2008 Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Marcok na 100% a co do ceny no cóż może obniżą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 16 Października 2008 Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Przypadkiem nie jest to nowe Duro '09? To nie jest żadne Duro 2009, widać wyraźnie, że literka D wychodzi poza obrys lagi amora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.