Skocz do zawartości

[rower] NS Holy

Tadziuu

Rekomendowane odpowiedzi

No czyli tak jak w temacie...

Czy rower NS Holy nadaje sie dla poczatkujacego ??

Tu zalaczam link :

http://www.rowerowy.com/rowery/northshore/holy.html

Dopiero zaczynam przygode z streetem ale podstawy znam ..wiecie bunny hop... manual i takie tam...

No i mam zamiar zakupic owy sprzecik ale nie wiem czy bedzie dobry... czy wytrzyma to wiem..rama suburban... kiera jalapeno.. mostek quark... ale czy na pewno ?

Rower wytrzyma na pewno, ale lepiej odpowiedz sobie na pytanie czy wytrzymają Twoje nadgarstki i ręce na sztywnym widelcu i czy na pewno chcesz ss, czy może jednak przerzutka.

Osobiście gdybym przerzucał się na street, to myślałbym o rowerze z jakimś uginaczem i przerzutką.

ns holy to dobry sprzęt! :) A zawsze z czasem można sztywniaczka zmienić na coś innego ;) i moze lepiej bedzie sprzedać te 2vki i kupić jakąś tarcze, ale moze nie odrazy (zobacz jak sie bd sprawować). Zobacz sobie tez taki rower jak author exe 24 - podobny do holy.

Rower na pewno wart każdej złotówki i wart uwagi każdego początkującego lub średnio-zaawansowanego streetowca i dirtowców. Samemu na nowych częściach cieżko byłoby złozyć w tej cenie coś podobnego. Do tego jeżeli waga jest prawdziwa to wypada naprawdę nieźle. Mając pieniądze i będąc zdecydowany na ten typ jazdy nie ma co się zastawnawiać.

• 6 miesięcy temu...

Czesc, mam pytanie ;]

Czy nes holy 09 nie bedzie na mnie za duza skoro mam tylko 165cm wzrostu?

Na 100% jeszcze urosne ale nie wiem czy nie bede sie meczyl jesli bedzie za duza??

I sorry za odkopywanie starego tematu ale nie chcialem juz zakladac nowego ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...