Tadziuu Napisano 4 Października 2008 Udostępnij Napisano 4 Października 2008 No czyli tak jak w temacie... Czy rower NS Holy nadaje sie dla poczatkujacego ?? Tu zalaczam link : http://www.rowerowy.com/rowery/northshore/holy.html Dopiero zaczynam przygode z streetem ale podstawy znam ..wiecie bunny hop... manual i takie tam... No i mam zamiar zakupic owy sprzecik ale nie wiem czy bedzie dobry... czy wytrzyma to wiem..rama suburban... kiera jalapeno.. mostek quark... ale czy na pewno ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 4 Października 2008 Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Rower wytrzyma na pewno, ale lepiej odpowiedz sobie na pytanie czy wytrzymają Twoje nadgarstki i ręce na sztywnym widelcu i czy na pewno chcesz ss, czy może jednak przerzutka. Osobiście gdybym przerzucał się na street, to myślałbym o rowerze z jakimś uginaczem i przerzutką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadziuu Napisano 4 Października 2008 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2008 O to chodzi ze juz mialem przezutke i przezucilem sie wlasnie na singla... Po drugie mialem Marzocha na przod i mi pekl ;/;/.... teraz mam jakis dziadowy Sr Suntour XCR czy jakos tak... Juz wole sztywniaka... A nadgarstki wytrzymaja ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zido Napisano 5 Października 2008 Udostępnij Napisano 5 Października 2008 ns holy to dobry sprzęt! A zawsze z czasem można sztywniaczka zmienić na coś innego i moze lepiej bedzie sprzedać te 2vki i kupić jakąś tarcze, ale moze nie odrazy (zobacz jak sie bd sprawować). Zobacz sobie tez taki rower jak author exe 24 - podobny do holy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadziuu Napisano 6 Października 2008 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2008 He... no wlasnie sprzedaje swojego bika i kupuje tego Holy bo bardzo mi sie podoba i kumple mi go doradzaja ...a z tymi v-kami nie ma problemu bo mam dwa hydrauliki pod tarcze jak cos ;P Moze jeszcze ktos ma jakies opinie o tym rowerku ?? moze o jego osprzecie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xard Napisano 6 Października 2008 Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Rower na pewno wart każdej złotówki i wart uwagi każdego początkującego lub średnio-zaawansowanego streetowca i dirtowców. Samemu na nowych częściach cieżko byłoby złozyć w tej cenie coś podobnego. Do tego jeżeli waga jest prawdziwa to wypada naprawdę nieźle. Mając pieniądze i będąc zdecydowany na ten typ jazdy nie ma co się zastawnawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zido Napisano 6 Października 2008 Udostępnij Napisano 6 Października 2008 kupuj holy jak jeszcze masz okazje, bo już sie kończą nówki 1 minusem takim bardziej wizualnym jest to ze jak wywalisz vki to zostaną Ci te wystające piwoty w widelcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Najacz Napisano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Czesc, mam pytanie ;] Czy nes holy 09 nie bedzie na mnie za duza skoro mam tylko 165cm wzrostu? Na 100% jeszcze urosne ale nie wiem czy nie bede sie meczyl jesli bedzie za duza?? I sorry za odkopywanie starego tematu ale nie chcialem juz zakladac nowego ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zido Napisano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 hmm no ewentualnie jak na razie to mozesz wyglądać na tym ns holy jak na rowerze z kołami 26 ale pewnie szybko urośniesz ;P a mniejszych ram zabardzo nie kupisz. bierz i sie nie zastanawiaj ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Najacz Napisano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 tak tez zrobie ;] dzieki ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.