susi33 Napisano 3 Października 2008 Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Przymierzam sie do kupna roweru i nie oszukujmy się nie dysponuję dużym budżetem maks 1000pln. Potrzebuję roweru do poprostu sprawnego i szybkiego przemieszczania sie po mieście dlatego myśle ze crossówka na 28 calach ze sztywnym widelcem bedzie optymalna. Jakie oferty są godne uwagi? Zależy mi też na tym abym w przyszłości mógł rozbudować rower wiec ramka musi mieć jakies optymalne geo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 4 Października 2008 Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Obecnie są fajne wyprzedaże Kellysów na allegro: http://www.allegro.pl/item446377153_kellys...cena_sklep.html - w sezonie kosztował 1250 http://www.allegro.pl/item449510038_kellys...is_rzeszow.html - w sezonie 1050 Ja bym brał Spahixa póki jeszcze są, 350 zł piechotą nie chodzi Ewentualnie sprzedajesz amora i wsadzasz jakiegoś sztywniaka i masz całkiem lekki rowerek jak za tą cenę. Co do ramy..nie słyszałem żeby ktoś narzekał na crossowe ramy Kellysa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
susi33 Napisano 6 Października 2008 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2008 troche za duze te ramki mam 172cm wzrostu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 6 Października 2008 Udostępnij Napisano 6 Października 2008 No to pisz do sprzedawców Często mają towar w innych rozmiarach, ale nie wystawiają wszystkiego na allegro. Już nie raz tak się kupowało na allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sportsterman Napisano 7 Października 2008 Udostępnij Napisano 7 Października 2008 susi33, z przedstawionych przez Ciebie oczekiwań wydaje się godnym uwagi Scott Sportster P6 model 2008: http://www.scott.pl/lato/product.php?uid=90 - cena katalogowa 1340, na wstepie w obecnym czasie otrzymasz rabat ok 15 - 20% co w tym drugim przypadku dało by cenę 1072 zł - jest to właśnie cross na 28 calowych kołach ze sztywnym widelcem, który będzie sprawnym i szybkim rowerem do jazdy miejskiej - scott nadaje się do rozbudowy w przyszłości, świetna rama jako docelowy element natomiast gorszy osprzęt i brak amortyzatora przedniego na początek, do zmiany w przyszłości - nie wiem tylko co dla Ciebie oznacza optymalna geometria ramy, warto przejechać się tym rowerem, bo to w głównej mierze może być czynnikiem decydującym podczas zakupu (tak było w moim przypadku) pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
susi33 Napisano 10 Października 2008 Autor Udostępnij Napisano 10 Października 2008 jutro jade do szczecina czegos poszukac. jesli macie jakies info o fajnych sklepach rowerowych to chetnie wyslucham Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.