grzegorz1974paszek Napisano 15 Października 2008 Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Z suportem będzie 640g . Jak dla mnie plusem tych korb KCNC mtb , jest długośc 172,5mm . Jakie korby maja taka możliwośc ? XTR ;KCNC ;Rotor....i jakie jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ebikerzone Napisano 15 Października 2008 Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Przeszukaj u nas baze korb. POwinny byc wszsytkie wymiary podane. Swoją droga jest to pomysl na dodanie tego kryterium do wyszukiwania. Nasz bazodanowiec mnie chyba zabije jak mu to powiem pozdrawiam Pawel e-bikerzone.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dornif Napisano 15 Października 2008 Autor Udostępnij Napisano 15 Października 2008 W KCNC zraża mnie suport na isis. Byłem i jestem zachwycony łatwością wymiany łożysk w suportach HT2 i podobnych. I koszt... 15 zł i suport jak nowy. Tym bardziej, że jestem fanem "łagodnego" lajtowania. Co z tego, że będę miał rower 7kg, jak będzie wiotki jak papier i będę się bał nim zjeżdżać, żeby czegoś nie rozpieprzyć? Wytrzymałość musi być. Chyba więc będę polował na xtr'a. ebikerzone: postaram się pozwolić Ci zrobić drugie pierwsze wrażenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ebikerzone Napisano 16 Października 2008 Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Dzięki kolego Będę się starał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.