Mod Team Lookas 46 Napisano 3 Stycznia 2009 Mod Team Napisano 3 Stycznia 2009 E no Jędruś, a od czego mamy giełdę Cytuj
jedrekxc Napisano 2 Maja 2009 Autor Napisano 2 Maja 2009 Z nowym widelcem i zębatkami 28 i 44 z przodu. Zainwestowałem też w końcu w licznik, który ciąży:D Cytuj
genroxbro Napisano 30 Lipca 2009 Napisano 30 Lipca 2009 I am putting together my Kona A frame this week and want to try and set it up with 650 Bs front and rear, anyone have experience with this format? Ill be running it SS and have a fox RLT 100 up front,,,,,,,,,,,,,,,clearance should be fine with a Nevagal. Im curious to see if someone who rides this frame has tried a 650 B out back also? thanks for the feedback _____________________________________ Website I designed for pay day loan toronto company. Cytuj
jedrekxc Napisano 4 Sierpnia 2009 Autor Napisano 4 Sierpnia 2009 Pospieszylem się z tym sprzedawaniem:D Stwierdziłem jednak, że to mój ostatni rower którego już się nie pozbędę i nie zmienię konfiguracji. Ktoś się orientuje co to jest 650 B w poście wyżej? A co do opon, to zalałem je mleczkiem i są teraz bezdętkowe. Jeżdżę tak od wiosny i jest super. polecam! Cytuj
brkzzz Napisano 27 Kwietnia 2011 Napisano 27 Kwietnia 2011 Ktoś się orientuje co to jest 650 B w poście wyżej? Ech Jędrek, twój własny współlokator musi przerywać ciężką pracę nad magisterką, aby ci odpowiedzieć 650B to francuski rozmiar koła, gdzie 650 to średnica w mm, a B to szerokość opony. Do poczytania u Sheldona Bardziej ciekawa niż rozmiar kół, jest rama o której wspomniał @genroxbro, to chyba najrzadsza Kona świata. Znalazłem tu coś o niej Kona A frame Obczajta te haki Cytuj
jedrekxc Napisano 29 Lutego 2012 Autor Napisano 29 Lutego 2012 szykuje się nowy rower:) tym razem fr/enduro. Niedługo rozpiska i foty... Cytuj
gondzo Napisano 3 Maja 2013 Napisano 3 Maja 2013 Jaką długość ma rura sterowa amora w twojej Konie(o ile ją jeszcze posiadasz)? Chce sobie kupić jakiś używany widelec i nie wiem jaka minimalna długość będzie ok. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi