n4k5 Napisano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Miałem rację, będzie 29er od Canyona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomciox Napisano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Raczej nie mają wyjścia i muszą mieć w ofercie 29er'a;) Masz jakieś info oficjalnie to potwierdzające? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n4k5 Napisano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Tak, np. ich stronę wrzucili teaser. Prezentacja nowych sprzętów będzie na Eurobike'u, czyli za 8 dni. http://www.canyon.com/eurobike2011/?hptclc=302 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n4k5 Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n4k5 Napisano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Ciekawe info, nowy Nerve XC będzie miał 68 stopniowy kąt główki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BSzneider Napisano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Co za pstrokate modele. Zaczyna to wyglądać jak Cube: http://www.canyon.com/_en/eurobike2011/mountainbikes.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n4k5 Napisano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 No troszkę zaszaleli w tym sezonie, ale nie jest aż tak źle. Najbardziej mnie ciekawią ceny 7.0 Trailflow i ES 7.0 Wersja AM dostała chyba więcej skoku ) http://www.canyon.com/eurobike2011/canyon_eurobike_2011_en.pdf Jednak nie, AM nadal 150/140. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n4k5 Napisano 2 Września 2011 Udostępnij Napisano 2 Września 2011 http://www.canyon.com/eurobike2011/gallery.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nagast Napisano 3 Października 2011 Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Więcej fotek i informacji na temat roweru Grand Canyon AL 29. http://29pollici.com/news/4-tecnica/823-le-prove-di-eurobike-2011-canyon-grand-canyon-al-29 Szkoda, że tylko ALu i sztywniak. Chętnie bym zobaczył fulla na 29 calowych kołach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 4 Października 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Główka ramy wygląda jak beczka od piwa Całościowo rower prezentuje się nieźle gdyby nie ten mały detal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n4k5 Napisano 4 Października 2011 Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Właśnie miałem pisać, że ta głowka ramy jest przepiękna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 4 Października 2011 Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Patrząc na rozwój ich rowerów jestem pewien, ze kolejny będzie spod znaku "czarnej górki". Sent from my HTC Magic using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n4k5 Napisano 7 Października 2011 Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Czarnej górki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 7 Października 2011 Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Logo canyona przypomina górę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n4k5 Napisano 7 Października 2011 Udostępnij Napisano 7 Października 2011 No to w takim razie nasuwa mi się inne pytanie: A spod jakiego innego znaku miałby być? ;> (...albo jakiś ciężko kojarzący jestem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 7 Października 2011 Udostępnij Napisano 7 Października 2011 No ciężko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n4k5 Napisano 7 Października 2011 Udostępnij Napisano 7 Października 2011 No chyba, że ma to coś wspólnego z Rocky Mountain Wyjaśnij, bo chyba nie dam rady tego ogarnąć (Patrząc na rozwój ich rowerów jestem pewien, ze kolejny będzie spod znaku "czarnej górki") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 7 Października 2011 Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Kolejny w sensie MÓJ nie ichniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n4k5 Napisano 7 Października 2011 Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Oja No comment Myślałem, że to było "głębsze" Koniec OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n4k5 Napisano 13 Października 2011 Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Już są! Obłęd! http://www.canyon.com/shop/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tuzin695 Napisano 21 Października 2011 Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Trochę się zawiodłem na ofercie 2012 oczekiwałem raczej że kupię rowerek z slx/xt i z sidem (ala ukaniex) a tu 7.0 z dt. Dostałem w promocji ostatniego radona i niedługo powiniem przyjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n4k5 Napisano 23 Listopada 2011 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Ja właściwie też jestem trochę zawiedziony, nawet malowanie mi średnio pasuje... coś jak Cube :/ Wycofali też sprzedaż samych framesetów niektórych modeli. Podbili ceny, wymienili niektóry osprzęt, ale stanardowo... hamulce nadal są gówniane. No niezbyt, taki niesmak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 1 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Witam, przymierzam się do zakupu nowego roweru i na 99% będzie to Canyon Strive 2012 , czy jest ktoś w klubie Canyona kto ujeżdżał takowy model ?? (nie koniecznie z rocznika 2012). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 4 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Nie musisz mówić mniam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 4 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 mega zajefajny sprzęt ale mój wybór padł na inny kolor choć ten też mi się podoba ma być dokładnie taki : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.