Bizon Napisano 1 Października 2008 Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Owijka jest bardzo miła w dotyku ,bardzo miękka i po nawinięciu na kierownicę sprawi wrażenia jakby jej tam było z 5 cm .Jest bardzo miękko i wygodnie.Porównując ja do mojej drugiej owijki krokowej CINELLI śmiem twierdzić ,że Pro jest znacznie wygodniejsza jak dla mnie.A czy lepiej tłumi drgania któż to wie ja tam osobiście nie czułem żadnej różnicy.Także pod względem komfortu owijka jest super.I to by było na tyle z plusów.Teraz jeden wielki minus który dyskwalifikuje to owijkę a mianowicie klej który w żaden sposób nie chce trzymać kierownicy.Po jakimś czasie owijka zwyczajnie się zsuwa i zaczyna widać kierownicę .Przy demontażu owijki można stwierdzić ,że owijka w ogóle się nie trzymała kierownicy ,żadnych śladów kleju nie ma .Po prostu odchodzi od kiery jak to była jakaś zwykła tasiemka nawinięta .Albo ten klej był jakiś przestarzały albo kiepskiej jakości.Jedno jest pewno jeśli kupować owijke to tylko na taśmie samoprzlepnej ,która to powoduje ,że owijka jestm tam gdzie powinna.A co do ceny to za 30 zł bo tyle kosztowała można kupić ,żelowe owijki na taśmie samaoprzylepnej i takie zdecydowanie są lepsze.Czyli jednym słowem nie polecam tej owijki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi