Mod Team IvanMTB Napisano 21 Lutego 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 o-to-wlasnie... W tescie Pryszcza na DWL'u stwierdzili ze wlaczanie PP to poprostu kryminalne przestepstwo gdyz uposledza aktywnosc zawiasu. No ale niektorzy lubia jak im full pod tylkiem sztywnieje, co-nie Rulez Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 21 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Nie mogę teraz tego trafić ale na jakimś hamerykanckim forum wyczytałem, że do IH był specjalnie ustawiany Porpedal w tych Floatach R, tak żeby optymalnie działał z DW-Linkiem. I to ma jakiś tam sens, bo w R nie można wyłączyć PP. Ale w takim RP23 możesz ustawiać platformę jak chcesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 21 Lutego 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Klaniam, Niezwykle mozliwe Taki skastrowany PP aby nie uposledzal DWL'a. Brzmi dobrze Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 21 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 (edytowane) No ale niektorzy lubia jak im full pod tylkiem sztywnieje, co-nie Rulez Tak, HorstLink a nie DWLink i sztywnieje na asfalcie czy innym gładkim , a nie na na wybojach Ponadto zmulający Propedal to nie Brain Edytowane 21 Lutego 2010 przez Rulez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 21 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Ale Braina nie założysz do IH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 21 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 (edytowane) Ale też, ja nie taka ramę chcę nabyć (dla mnie IH 19" jest minimalnie za krótki i niestety ma podsiodłówkę 30 mm) pasował by mi inny DW Link, ale drogie cholerstwo Edytowane 21 Lutego 2010 przez Rulez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 21 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 dw linka ma jeszcze hm, turner, ferrari i... ibis? on jest drogim cholerstwem? jest jeden na zbyciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 21 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 (edytowane) Tanim nie jest ponadto musiał by być czarny ... Edytowane 21 Lutego 2010 przez Rulez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisław Napisano 22 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 (edytowane) dw linka ma jeszcze hm, turner, ferrari i... ibis? on jest drogim cholerstwem? jest jeden na zbyciu. I jeszcze Pivot jest z DW-Linkiem: http://www.pivotcycles.com/mach5.php Ale chyba nawet droższy od Turnera, a do tego moim zdaniem paskudny A tak z planów na przyszłość, zaciekawił mnie nawet Haj Definiszyn model Edytowane 22 Lutego 2010 przez Janisław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 http://beastiebikes.pl/bestiarium/ibis/display_product.php?id=3&idn=1 w Kraju-Raju już jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisław Napisano 22 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Hmmm, albo nie umim znaleźć, albo nie podają w jakiej specyfikacji chcą go ożenić za 11 klocków. Samarama w US jest za dwa i pół tysiąca baksów, więc nawet kusząco... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 23 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 (edytowane) Kosmiczne ceny , ale jak się nie ma kasy .. to można pomażyć IronHorse wychodzi przy tym prawie darmo I tym sposobem zbliżam się do aluminiowego Speca Edytowane 23 Lutego 2010 przez Rulez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisław Napisano 23 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Właśnie patrząc na ceny to wychodzi że Iron to taka marketowa wersja DW-Linka Rulez, a myślałeś o czymś takim? Wczoraj będąc w samotni trafiłem na test Dune'a z tym samym zawieszeniem i podobno bardzo interesujące rozwiązanie. A do tego marka taka nietutejsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 23 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Hmmm, albo nie umim znaleźć, albo nie podają w jakiej specyfikacji chcą go ożenić za 11 klocków. Samarama w US jest za dwa i pół tysiąca baksów, więc nawet kusząco... ... wiem - wychodzi ok 7,5 tys. jednak do tego trzeba doliczyc przesylke - nie wiem ile, no moze tanio to 100-200 zeta. no i jeszcze wujek albo ciotka w stanach przydaliby sie byc - co by cla nie placic. jesli sie wpadnie to cena rosnie o ile? w sumie chyba clo i podatek ok 30 procent... wtedy juz robi sie srednio ciekawie czyli pod dyche w zlociszach. ja bym porownal ceny santy w polsce (najnizsze chyba na swiecie) i ceny ibisa - czyli blur lt karbon vs ibis mojo. tu juz chyba sie stosunki wyrownuja, z korzysca dla santy bo jest w polsce znana. za lt karbona chilecki chce ponad 7 klockow ten sam skok. niestety nie ma ibisa alu - zapewne bylby tanszy. sugerowalem rulezowi ze moj jest na sprzedaz - no ale on nie chce oczonego niebieskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisław Napisano 23 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Właśnie, a jak jest z przemalowaniem takiej ramki? Wykonalne czy można zapomnieć? Jak możesz to podrzuć na priv jaka cena Cie interesuje za ptoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 23 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 (edytowane) Rulez, a myślałeś o czymś takim? Nie jest tak całkiem dobrze oceniany, w dodatku rama swoje waży , a ja już latka mam no ale on nie chce oczo######nego niebieskiego Ramy nie chciał bym raczej przemalowywać. Właśnie, a jak jest z przemalowaniem takiej ramki? Wykonalne czy można zapomnieć? Wykonalne, przecież rama jest malowana, jednak trzeba dobrego fachowca, żeby na tylu załamaniach powierzchni zacieków nie narobił. Można te zedrzeć lakier - tak jak Spec Saussera, wtedy będzie orginalny carbon Edytowane 23 Lutego 2010 przez Rulez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 23 Lutego 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 I tym sposobem zbliżam się do aluminiowego Speca Fuuuuujjjjjj!!!! To ja Cie wtedy nie znam Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 23 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Właśnie, a jak jest z przemalowaniem takiej ramki? Wykonalne czy można zapomnieć? Jak możesz to podrzuć na priv jaka cena Cie interesuje za ptoka przemalowanie jest możliwe - dlaczego nie? na mtbr w poddziale ibisa jest ciemnozielony ibis, producent ramy wsparł nawet projekt firmowymi naklejkami, oczywiście bez gwarancji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 24 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Janiaław , a zważyłeś to ramisko ?, bo jakoś nie moge doczytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisław Napisano 24 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Mam tylko wagę łazienkową i ona nie chytała masy MKIII, a pani w spożywczaku nie chciała przyjąć jej na swój sprzęt Zważę całego jak już poskładam... Albo jak znajdę wcześniej wagę to zważę 17", bo duża już ze szpejem stoi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 24 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Nic się nie starasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 24 Lutego 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 ... faktycznie... Nic sie nie stara. Sprzecior jeszcze nie oblatany Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisław Napisano 25 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 (edytowane) A niby jak ma być oblatany jak pilota ni ma? 20 marca ostatni wyjazd snowboardowy to i przygotowania idą w tym kierunku... Zresztą co tu się tłumaczyć - będzie oblatany jak to zrobię i już A jeszcze w związku z inną opcją, nie wiem czy i tej ramy nie wystawić na sprzedaż... Rulez - specjalnie dla Ciebie zapożyczę wagę kuchenną i jutro zrobię co trzeba. Edytowane 25 Lutego 2010 przez Janisław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 27 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Opcja "Tobo" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisław Napisano 2 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Była rozważana przez chwilę ale nie chcę się zachowywać jak baba, która co 15 minut zmienia koncepcję - zostaje kucyk i już Rulez, małe pytanko do Ciebie - sam serwisujesz Mineciaka czy dajesz do jakiegoś warsztatu. Coś mi się zdaje że mój coraz bardziej tępy się robi - jakby za duże tłumienie było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi