popcio18 Napisano 28 Września 2008 Napisano 28 Września 2008 chodzi mi o sztyce do 20zł lekka chodzi mi o to aby sztyca była taka jak np. octane one czy Da Bomb a nie jak np. DARTMOOR BARREL. tak dla pełnego objaśnienia chodzi mi aby nie było tego wygiętego kawałka plastiku przy zacisku
Boberson Napisano 28 Września 2008 Napisano 28 Września 2008 Za 20 zł nie poszalejemy . Zależy ile ważysz i jak jezdzisz, bo jesli jestes lekki i niezbyt agressywnie sie przemieszczasz to może ta bedzie dobra http://allegro.pl/item445484234_nowe_futur...o_ostatnie.html . Mam te sztyce . Przy moich 76 kg w gorach sie zgieła i to calkiem poważnie . Dojezdze jeszcze na niej do zimy a później zainwestuje w sztyce Smica, bo nie stać mnie na tanie rzeczy .
Mod Team Odi Napisano 28 Września 2008 Mod Team Napisano 28 Września 2008 1. Było setki razy. 2. Dobra i lekka sztyca za 20zł? Chyba tylko w Erze Zamykam i odsyłam do archiwum.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.