iras76 Napisano 29 Września 2008 Napisano 29 Września 2008 I jeszcze niech wyklepią młotkiem ramę , bo ta z Poisona to prawdziwy wynalazek a potrafisz cokolwiek doradzić czy tylko wyśmiewać bo masz inny wynalazek ? każdy jeździ na tym na co go stać albo z czym mu wygodnie
Rulez Napisano 29 Września 2008 Napisano 29 Września 2008 Doradziłem , słabo widzisz ? na pewno lepsza prpozycja niz te Poisony ...
Kubus18 Napisano 29 Września 2008 Napisano 29 Września 2008 Kompleks? Schowaj się z tymi durnymi uprzedzeniami pod stół. Rozmawiałem z wieloma użytkownikami Poisona, miałem też okazję się na niej przejechać i stwierdzam że jak na swoją wagę i cenę to świetna propozycja. To, że marka jest na rynku kilka lat, nie oznacza że nie potrafi solidnie zespawać kilku rurek, szczególnie że teraz większa połowa ram schodzi z tej samej taśmy. Pozdrawiam
iras76 Napisano 29 Września 2008 Napisano 29 Września 2008 Doradziłem , słabo widzisz ? na pewno lepsza prpozycja niz te Poisony ... Widzę dobrze i widzę że masz jakiś problem do poisona czego niestety nie rozumiem :/ może mam problem ze zrozumieniem... kiedyś każda firma zaczynała... a to że jest konkurencyjna cenowo w stosunku do molochów to już ich problem mam nadzieję że skorzystamy na tym my użytkownicy pozdr
mwegrzyn Napisano 29 Września 2008 Napisano 29 Września 2008 Zwolennikom Poisona wydaje sie że odkryli ameryke , prawda jest taka że są to tanie produkty , głownie ramy , ale nie dlatego że producent chce uszczęśliwić wszyskich sprzdając tanio , poptrostu są one zrobione z tanich elemetów i według prostego projektu . I jeżeli ktoś nie ma specjalnych wymagań co do rowerów to mogą być , ale ani wyglądają one dobrze , ani nie są super jakości . Wystarczy porównac na żywo do innych marek wyzszej klasy i widać różnice w wykonaniu , sposobie łączenia . Zaiteresownie tą marką jest głownie w Polsce , w rodzimych Niemcach nie wiele osób sie tym interesuje . Jezli komuś to wystarczy i jest zadowolony to wszystko ok .
iras76 Napisano 29 Września 2008 Napisano 29 Września 2008 Zwolennikom Poisona wydaje sie że odkryli ameryke , prawda jest taka że są to tanie produkty , głownie ramy , ale nie dlatego że producent chce uszczęśliwić wszyskich sprzdając tanio , poptrostu są one zrobione z tanich elemetów i według prostego projektu . I jeżeli ktoś nie ma specjalnych wymagań co do rowerów to mogą być , ale ani wyglądają one dobrze , ani nie są super jakości . Wystarczy porównac na żywo do innych marek wyzszej klasy i widać różnice w wykonaniu , sposobie łączenia . Zaiteresownie tą marką jest głownie w Polsce , w rodzimych Niemcach nie wiele osób sie tym interesuje . Jezli komuś to wystarczy i jest zadowolony to wszystko ok . do Kolumba mi daleko i nie jestem fanem Poisona:) jeśli chce coś kupić to sugeruję się ceną i jakością jaką otrzymuję w zamian a nie poziomem lansu na wiosce. swego czasu to samo mówiono o Authorze bo był tani, nie mówię że w tej chwili to szczególna marka...ale zgadzam się co do jakości ram ale nie przesadzajmy znowu, na pewno nie dyskwalifikuje to Poisona w porównaniu do innych marek a tym bardziej do wymagań autora wątku. prawda jest taka że aby zachęcić klienta i wyróżnić się producenci stosują często różne wymyślne konstrukcje nie do końca przemyślane często to tylko "marketingowe" wymysły, ale kto chciałby jeździć Fordem T ...a to już dyskusja na inny wątek pozdrr
d4knez Napisano 29 Września 2008 Autor Napisano 29 Września 2008 Autor tematu moze zapyta wprost Jak wypada rama w/w Poisona do mojego obecnego Kellysa? Jezdze na Salamandrze praktycznie ponad poltora roku i do ramy nie mam w sumie zadnych zastrzezen. Dlatego jezeli rama w Poisonie jest rownie dobra, a nawet i lepsza to absolutnie mnie ona zadowala.
lokomisia Napisano 30 Września 2008 Napisano 30 Września 2008 zobacz sobie na nastepna marke niemiecka http://www.dobrerowery.com/product_info.ph...roducts_id=6591 wlasnie przymierzam sie do zakupu w niemczech sa bulls-y dosc populane, chyba bardziej od poisona
Rulez Napisano 30 Września 2008 Napisano 30 Września 2008 Bulls jest znaną firmą, ich team startuje w wielu uznanych zawodach, na pewno jest duzo lepszą propozycją niż Poison.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.