Skocz do zawartości

[Rower]MTB +/- 3500zł, kilka pytań

d4knez

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
I jeszcze niech wyklepią młotkiem ramę , bo ta z Poisona to prawdziwy wynalazek ;)

a potrafisz cokolwiek doradzić czy tylko wyśmiewać bo masz inny wynalazek ?

każdy jeździ na tym na co go stać albo z czym mu wygodnie

Napisano

Kompleks?

Schowaj się z tymi durnymi uprzedzeniami pod stół. Rozmawiałem z wieloma użytkownikami Poisona, miałem też okazję się na niej przejechać i stwierdzam że jak na swoją wagę i cenę to świetna propozycja. To, że marka jest na rynku kilka lat, nie oznacza że nie potrafi solidnie zespawać kilku rurek, szczególnie że teraz większa połowa ram schodzi z tej samej taśmy.

Pozdrawiam

Napisano
Doradziłem , słabo widzisz ? na pewno lepsza prpozycja niz te Poisony ...

Widzę dobrze i widzę że masz jakiś problem do poisona czego niestety nie rozumiem :/

może mam problem ze zrozumieniem...

kiedyś każda firma zaczynała... a to że jest konkurencyjna cenowo w stosunku do molochów to już ich problem

mam nadzieję że skorzystamy na tym my użytkownicy

pozdr

Napisano

Zwolennikom Poisona wydaje sie że odkryli ameryke , prawda jest taka że są to tanie produkty , głownie ramy , ale nie dlatego że producent chce uszczęśliwić wszyskich sprzdając tanio , poptrostu są one zrobione z tanich elemetów i według prostego projektu .

I jeżeli ktoś nie ma specjalnych wymagań co do rowerów to mogą być , ale ani wyglądają one dobrze , ani nie są super jakości .

Wystarczy porównac na żywo do innych marek wyzszej klasy i widać różnice w wykonaniu , sposobie łączenia .

Zaiteresownie tą marką jest głownie w Polsce , w rodzimych Niemcach nie wiele osób sie tym interesuje .

Jezli komuś to wystarczy i jest zadowolony to wszystko ok .

Napisano
Zwolennikom Poisona wydaje sie że odkryli ameryke , prawda jest taka że są to tanie produkty , głownie ramy , ale nie dlatego że producent chce uszczęśliwić wszyskich sprzdając tanio , poptrostu są one zrobione z tanich elemetów i według prostego projektu .

I jeżeli ktoś nie ma specjalnych wymagań co do rowerów to mogą być , ale ani wyglądają one dobrze , ani nie są super jakości .

Wystarczy porównac na żywo do innych marek wyzszej klasy i widać różnice w wykonaniu , sposobie łączenia .

Zaiteresownie tą marką jest głownie w Polsce , w rodzimych Niemcach nie wiele osób sie tym interesuje .

Jezli komuś to wystarczy i jest zadowolony to wszystko ok .

do Kolumba mi daleko :D i nie jestem fanem Poisona:)

jeśli chce coś kupić to sugeruję się ceną i jakością jaką otrzymuję w zamian a nie poziomem lansu na wiosce.

swego czasu to samo mówiono o Authorze bo był tani, nie mówię że w tej chwili to szczególna marka...ale

zgadzam się co do jakości ram ale nie przesadzajmy znowu, na pewno nie dyskwalifikuje to Poisona w porównaniu do innych marek a tym bardziej do wymagań autora wątku.

prawda jest taka że aby zachęcić klienta i wyróżnić się producenci stosują często różne wymyślne konstrukcje nie do końca przemyślane często to tylko "marketingowe" wymysły, ale kto chciałby jeździć Fordem T :P...a to już dyskusja na inny wątek

pozdrr

Napisano

Autor tematu moze zapyta wprost :) Jak wypada rama w/w Poisona do mojego obecnego Kellysa? Jezdze na Salamandrze praktycznie ponad poltora roku i do ramy nie mam w sumie zadnych zastrzezen. Dlatego jezeli rama w Poisonie jest rownie dobra, a nawet i lepsza to absolutnie mnie ona zadowala.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...