sciana777 Napisano 27 Września 2008 Udostępnij Napisano 27 Września 2008 http://www.kcnc.pl/index.php?p56,zestaw-ha...h-180mm-db2-180 lekkie 439 z tarczami i nie drogie co o tym sądzicie?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 27 Września 2008 Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Tyle to waży LX. Ciekawe też jakie okładziny by do nich pasowały gdy fabryczne się zużyją? Bądź co bądź, wolałbym dołożyć i kupić coś sprawdzonego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 27 Września 2008 Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Od Hayesa MX-1, HFX-9/Mag, więc problemu nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sciana777 Napisano 3 Listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 KCNC dalej wielka niewiadoma... początkiem grudnia chyba zakupie i zobatrzymy co jest warte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radomir82 Napisano 3 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Heh wiem że to sie nie liczy, ale... wyglądają trochę przedpotopowo i przypominają trochę Tektro.. ale na wyglądzie sie nie jeździ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sciana777 Napisano 3 Listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Radek nie przedpotopowo, a stylowo!!!!! ;];] hehehe... zobatrzymy co z tego wszystkiego wyjdzie do grudnia już niedaleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radomir82 Napisano 4 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 A jeszcze jedno, jak bym nie liczył to mi wychodzi 484g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sciana777 Napisano 4 Listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 ajjj, pomylka z mojej strony... nie chce nic mówić ale matematyke na maturze mam zdawać...hehehe.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.