Vistat Napisano 26 Września 2008 Napisano 26 Września 2008 zrobiłem nowy system przeszłem na explorera zrobiłem nowe i konto i działą ale kurde co bym nie robił jak klikne to wraca mi stary profil loguje się jako Vistat klinke na akcesoria i pisze mi że jestem zalogowany jako Caze kilka razy kasowałem wszystki dane i nic dalej to samo niech jakiś spec od kodu to naprawi
Mod Team Lookas 46 Napisano 26 Września 2008 Mod Team Napisano 26 Września 2008 Po co ci drugie konto ? Po zmianie systemu, dane pierwotnego konta zostają :] Tak czy inaczej coś musiało zostać na twoim dysku czy to z ciasteczek czy coś w przeglądarce- zerknij jeszcze raz dokładnie na to i daj znać czy działa.
Vistat Napisano 26 Września 2008 Autor Napisano 26 Września 2008 kasowałem wszystko i nic dalej to samo
GZA20 Napisano 26 Września 2008 Napisano 26 Września 2008 Ale po co zakładałes nowe konto na forum???
Ciastkorz Napisano 27 Września 2008 Napisano 27 Września 2008 W dzisiejszych czasach na forum użytkownicy czują potrzebę posiadania multikont. Albo chcą iść w niechlubne ślady rObO87 aka Jerycho ^^ ;) Pozdrówko śmieszne xD
1415chris Napisano 27 Września 2008 Napisano 27 Września 2008 to moze dlatego ze nie przeszedles a przeszles na explorera
srebrny ford Napisano 27 Września 2008 Napisano 27 Września 2008 Po co ci drugie konto ? Po zmianie systemu, dane pierwotnego konta zostają :] Tak czy inaczej coś musiało zostać na twoim dysku czy to z ciasteczek czy coś w przeglądarce- zerknij jeszcze raz dokładnie na to i daj znać czy działa. Ale po co zakładałes nowe konto na forum??? GZA20, a Ty co echo Aministratora jesteś??
GZA20 Napisano 27 Września 2008 Napisano 27 Września 2008 A Ty srebrny ford czepić się nie masz czego? Odpisując nie czytałem tego co Lookas napisał... A Twoj post czemu służy? Zacytowanie cudzych wypowiedzi czemu ma służyć? Nabiciu sobie postów? Za mało masz? Jak nie masz nic konkretnego do wniesienia lepiej nie odpisuj. Bo jak na te 43 lata które masz w danych Twoj post do zbyt wyszukanych i inteligentnych nie należy.
Szosowiec Napisano 27 Września 2008 Napisano 27 Września 2008 W Śmietniku są ciekawe rzeczy. Chyba każdy nowy użytkownik jest podejrzany o bycie klonem wywalonych. Lepiej mieć parę kont, bo byle podskok skończy się bananem
Ecia Napisano 27 Września 2008 Napisano 27 Września 2008 Toteż właśnie pilnuj się - już ci wszak pisałam, że Regulamin obowiązuje tutaj każdego i jeśli ci to nie odpowiada... sam wiesz co. Pozdrówko przypominające
Szosowiec Napisano 28 Września 2008 Napisano 28 Września 2008 Są sprawy pozaregulaminowe, np. administrator wchodzi na profil użytkownika, zmienia ustawienia osobiste (np. imię, nazwisko, itp), zmienia sygnaturę, wypisuje coś o Wielkim Bracie - przesadził? Tak, przesadził. Jesli ma podejrzenia niech usunie użytkownika albo wyśle prywatną wiadomość a nie grzebie ludziom w profilach zmnieniając ich zawartość.
jurasek Napisano 28 Września 2008 Napisano 28 Września 2008 jakby ktoś zapomniał to odsyłam do odcinka rodziny Kiepskich , kiedy to Ferdek trzymając pilota TV w ręku ogłasza: KTO MA ZMIENIACZKE TEN MA WŁADZĘ :) już Rzymianie w momentach zagrożenia oddawali władzę dyktatorom więc wszelkie próby zakłócenia porządku forum będą w sposób autokratyczny traktowane i skończmy tą beznadziejną dyskusję lepiej rowery przewietrzmy
c1ach Napisano 28 Września 2008 Napisano 28 Września 2008 i pamiętajcie: życie to nie je bajka, to je bitwa
Vistat Napisano 28 Września 2008 Autor Napisano 28 Września 2008 aleście se znaleźli temat do gadania a u mnie wszystko nareszcie w poRZądku stare konto do kosza avatar do odzysku i jestem ja TEn sam ale odnowiony na firefoxie ;]
jurasek Napisano 28 Września 2008 Napisano 28 Września 2008 lubię takie komunikaty , zamykamy ten bałagan pozdrowerek
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.