Skocz do zawartości

impreza w Bielsko-Białej

daro24

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

hehe nie ma to jak rodzinny rajd rowerowy xD własnie odebralem koszulke xD, po co ja wogole na to jade to niemam pojecia ale juz zaczynam rower czyscic :D

Napisano

przy aktualnej pogodzie to rower będę czyścic na prędko z rana bo nie wiem czy warto:D A ja jadę bo góry są mało przejezdne teraz a może jakiś fajny sprzęt sobie pooglądam :D

• 5 miesięcy temu...
Napisano

Drodzy kolarze , 26 Kwietnia jest w Bielsku ponownie rajd jak co roku zapraszam chętnych do spędzenia całego dnia na rowerze z dala od domu ... ja sie wybieram tam z Darth czy ktoś jeszcze by chciał tam uczestniczyć?? pozdrawiam daro

Napisano
A może by się tak spiknąć podczas przerwy między 2 odcinkami, z resztą z FR?

No wiesz cusek, ja tam myślałem, ze jak zwykle forum się spotka pod ratuszem i jakoś razem sobie pojedzie ;):rolleyes:

Napisano
ja tez sie pisze;D ale jedziemy tam na rowerach prawda?

dobre, dobre :rolleyes: godzina wyjazdu z Gliwic to 6.30. jak ktoś uważa że da rade z nami dojechać na 9.30 to zapraszam:P

no chyba, że będzie padać ;)

Napisano

do bielska w kilka osob sie jedzie 2,5h. krajowa "jedynka" sie szybko tam leci rowerem jakas to magiczna droga :icon_mrgreen: jesli by ktos lecial z gliwic rowerem tez bym sie pisal. bo ciufciom jezdze codziennie.

Napisano
Darth załozymy sie o flaszke Johnny Walkera?;xD
To była przenośnia, ja już dobrze znam wasz power :icon_mrgreen:

Przez Tychy najkrócej. Może po 3,5 h bym tam dotarł :confused:

Napisano

Kurcze, jeszcze nigdy sie nie zmobilizowalem na ta imprezke, zwykle jednak wygrywa jakas gorska eskapada :)

Ale moze w tym roku, zapne przyczepke z pociechami i bedize okazja spotkac sie z forumowiczami:)

Napisano

Maila się puści. Ja nie wiem czy na to jechać, dzień przed będę w męczarniach szatana ;p Dobrze że trasa mała, ale natłok imprez :D masakra

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...