Caze Napisano 25 Września 2008 Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Możecie mi podać przykłady takich zaślepek niedawno złamałem jedną (wywróciłem się pierwsza wywrotka na nowym rowerze) tylko żeby fajnie wyglądały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 25 Września 2008 Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Łał, google Ci padły? Tesco nie masz? Może takie ze światełkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Caze Napisano 25 Września 2008 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Google chodzą a co ty masz tesco gratulacje ile dałeś za cały sklep a może kupowałeś na raty wiesz 1 miesiąc AGD 2 miesiąc 2 RTF idt itd ze światełkami nie wystarczą zwykłe dobra a teraz na poważnie jeżeli ma cyc TAKI poziom wypowiedzi to wole radzić se sam myślisz głąbe że bym pisał tutaj jak bym sam znalazł powiedz mi po co jak cie mama nie kocha to nie pisz ;] proszę o strony np z allegro z takimi rzeczami chce pomocy nie ironii i kpiny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubolt Napisano 25 Września 2008 Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Idziesz do sklepu rowerowego i prosisz o korki do kierownicy i załatwione. Co za róznica jakie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadius88 Napisano 25 Września 2008 Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Pierwsza sprawa: pisze się RTV nie RTF... Ewentualnie ROTFL... to tak odnośnie poziomu Twojej wypowiedzi. Wracając do tematu przejdź się do najbliższego rowerowego i zapytaj o KORKI do kierownicy. Na pewno mili panowie z obsługi dadzą ci to czego potrzebujesz. Nie widzę sensu sprowadzania takich pierdół z alegro i bulenia niepotrzebnie za przesyłkę :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Caze Napisano 25 Września 2008 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2008 od... pierdziel się od mojego poziomu wypowiedzi dalej nie dowiedziałem się treściwej informacji bo pójść do sklepu umiem naprawdę ludzie zwracam się do was jeżeli nie macie nic do powiedzenia to nie piszcie "nie mam nic do powiedzenia" tylko w ogóle nic nie piszcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GZA20 Napisano 25 Września 2008 Udostępnij Napisano 25 Września 2008 To o co Cie biega? Skoro umiesz pójść do sklepu to to zrób A rodzaje takiech korków czy zaślepek pooglądaj na allegro. Znajdziesz je w częściach rowerowych w dziale "chwyty"...kto tu ma wiedzieć co wg Ciebie jest fajne? Dla mnie takie zaślepki są dosyć wieśniackie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Caze Napisano 25 Września 2008 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2008 wieśniacko to teraz wygląda dziura po prawej stronie kierownicy ;] w allegro znalazłem całkiem fajne ale teraz nie mogę znaleźć tej stronki w Kraku jest sporo sklepów więc luzik ;] Ale w dalszym ciągu nie mam nic od was a nie zwracam chonor dzięki za ten dział znalazłem to co chciałem o takie ;] http://www.allegro.pl/item444662165_korki_...per_zobacz.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GZA20 Napisano 25 Września 2008 Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Dysleksja dysleksją ale firefox "CHONOR" na pewno podkreślił na czerwono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Caze Napisano 26 Września 2008 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2008 nie podkreślił ;] zepsułem słownik i czasami nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 26 Września 2008 Udostępnij Napisano 26 Września 2008 uwaga nie tolerujemy na forum podobnych awantur mogą sie posypać żółte kartki a co do zaślepek, wyrzucił bym z drugiej strony i nic już by nie wylatywało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vistat Napisano 26 Września 2008 Udostępnij Napisano 26 Września 2008 ale to tak brzydko wygląda już znalazem teraz tylko kase dostac ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 26 Września 2008 Udostępnij Napisano 26 Września 2008 To w końcu kto kupuje zaślepki - Vistat czy Caze? Ja bym nie kupował jakiś specjalnych , takie za 0,50 gr są wystarczające według mnie. Choć zaślepki różne bywają, np. miałem takie które wypadły po krótkim czasie (w komplecie z chwytami były), a teraz wraz z rogami dostałem zaślepki i trzymają jak cholera, nie widzę możliwości żeby dały się zgubić Ale te przykręcane z linka który podałeś to chyba już na całe życie będziesz miał, jeśli to dla ciebie satysfakcjonujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 27 Września 2008 Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Ja tam jeżdżę bez zaślepek, a jak się glebnie i zatka błotem, to można wydmuchnąć, jak z dmuchawki, tylko trzeba uważać, żeby kogoś nie zabić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 27 Września 2008 Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Zaslepki to niepotrzebna rzecz, dodatkowe gramy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.