Skocz do zawartości

[Zaślepki]kierownicy

Caze

Rekomendowane odpowiedzi

Google chodzą

a co ty masz tesco gratulacje ile dałeś za cały sklep a może kupowałeś na raty wiesz 1 miesiąc AGD 2 miesiąc 2 RTF idt itd

ze światełkami nie wystarczą zwykłe

dobra a teraz na poważnie jeżeli ma cyc TAKI poziom wypowiedzi to wole radzić se sam

myślisz głąbe że bym pisał tutaj jak bym sam znalazł

powiedz mi po co

jak cie mama nie kocha to nie pisz ;]

proszę o strony np z allegro z takimi rzeczami chce pomocy nie ironii i kpiny

Pierwsza sprawa: pisze się RTV nie RTF... Ewentualnie ROTFL... to tak odnośnie poziomu Twojej wypowiedzi.

Wracając do tematu przejdź się do najbliższego rowerowego i zapytaj o KORKI do kierownicy. Na pewno mili panowie z obsługi dadzą ci to czego potrzebujesz. Nie widzę sensu sprowadzania takich pierdół z alegro i bulenia niepotrzebnie za przesyłkę :|

od... pierdziel się od mojego poziomu wypowiedzi dalej nie dowiedziałem się treściwej informacji bo pójść do sklepu umiem naprawdę

ludzie zwracam się do was jeżeli nie macie nic do powiedzenia to nie piszcie "nie mam nic do powiedzenia" tylko w ogóle nic nie piszcie

To o co Cie biega? Skoro umiesz pójść do sklepu to to zrób :)

A rodzaje takiech korków czy zaślepek pooglądaj na allegro. Znajdziesz je w częściach rowerowych w dziale "chwyty"...kto tu ma wiedzieć co wg Ciebie jest fajne? Dla mnie takie zaślepki są dosyć wieśniackie...

wieśniacko to teraz wygląda dziura po prawej stronie kierownicy ;]

w allegro znalazłem całkiem fajne ale teraz nie mogę znaleźć tej stronki w Kraku jest sporo sklepów więc luzik ;]

Ale w dalszym ciągu nie mam nic od was

a nie zwracam chonor dzięki za ten dział znalazłem to co chciałem o takie ;]

http://www.allegro.pl/item444662165_korki_...per_zobacz.html

To w końcu kto kupuje zaślepki - Vistat czy Caze? :) Ja bym nie kupował jakiś specjalnych , takie za 0,50 gr są wystarczające według mnie. Choć zaślepki różne bywają, np. miałem takie które wypadły po krótkim czasie (w komplecie z chwytami były), a teraz wraz z rogami dostałem zaślepki i trzymają jak cholera, nie widzę możliwości żeby dały się zgubić :) Ale te przykręcane z linka który podałeś to chyba już na całe życie będziesz miał, jeśli to dla ciebie satysfakcjonujące :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...