marsman Napisano 28 Marca 2012 Napisano 28 Marca 2012 http://www.dobresklepyrowerowe.pl/akcesoria/detki/panaracer/flataway/ może być??
premier2 Napisano 28 Marca 2012 Napisano 28 Marca 2012 he, he - najciemniej pod latarnią, jak to mówią . Tylko z ceną mocno przegięli... 80zł za 1szt, to prawie 20zł więcej, niż żądają Angole. Sporo...
rebel Napisano 29 Marca 2012 Napisano 29 Marca 2012 Przykro mi, nie pomogę, już zakupiłem co mnie trzeba było. Skasowali za przesyłkę jak żyd za matkę ale trudno, w ogólnym rozrachunku wyszło tak samo jak w PL, tyle że niektórych rzeczy tu nie można dostać, albo jest tzw. prywatny import - droższy znacznie niż cr. W każdym bądź razie jest to świetny sklep na wydawanie kasy ;-) Jakby jeszcze ktoś coś potrzebował to śmiało, chętnie sie dołączę albo zrealizuję zakupy.
Madara Napisano 11 Kwietnia 2012 Napisano 11 Kwietnia 2012 Chyba mogę napisać w tym temacie Nie jestem do końca pewien, co należy wpisać przy zamawianiu z wiggle. W adress: mam dwa pola (niepodpisane), mam tam wpisać miasto w jednym, a drugim ulicę i numer domu? County/ State chodzi o województwo? Z resztą nie powinno być problemu.
Minor Napisano 11 Kwietnia 2012 Napisano 11 Kwietnia 2012 Jeżeli nie jest obowiązkowe, to nie wpisuj nic. A jak jest to wpisz województwo. Generalnie naszej poczcie/kurierą to nie zrobi różnicy. A z zagranicy to tylko do PL dostarczą, reszta zajmą się Polacy.
Madara Napisano 11 Kwietnia 2012 Napisano 11 Kwietnia 2012 A jak jest z płatnością. Lepiej przez paypal czy przelewem, tzn. jak przez paypal to kolejność jest następująca: wpłacam pieniądze na konto paypal i jak zamieniam na obcą walutę?
Mod Team safian Napisano 11 Kwietnia 2012 Mod Team Napisano 11 Kwietnia 2012 Wpłacasz na PayPala (np. przez szybkie płatności, lub przekazem bankowym), później aby zmienić walutę musisz mieć saldo w dane walucie, aby to zrobić wejdź w konwerter walut (po zalogowaniu jest na górze po prawej stronie) i po prostu z listy po lewej wybierz Funt Brytyjski i 'Dodaj walutę', żeby przewalutować po prostu z prawej strony wybierz przeliczenie salda, niżej 'W Złoty polski', 'Do Funt Brytyjski', wpisz ile chcesz przewalutować, później 'Przejrzyj wymianę' i potwierdź. A płaci się bajecznie prosto - po zakupie w CRC, czy Ebayu, czy Amazonie (w Wiggle pewnie też), przy zakupie wybierasz płatność PayPalem, następnie po prostu masz logowanie do PayPala, potwierdzenie i tyle
Mod Team Pixon Napisano 11 Kwietnia 2012 Mod Team Napisano 11 Kwietnia 2012 Lub jeszcze prościej. Wystarczy powiązać konto paypal z kontem bankowym. Odpadają Ci wszystkie operacje które wymienił safian. PO prostu wchodzisz na stronę jakąś, kupujesz i wybierasz zapłać przez paypala. Koniec
Madara Napisano 11 Kwietnia 2012 Napisano 11 Kwietnia 2012 Nie wiem tylko czy zdążę do jutra wszystko załatwić, a tak się złożyło, że kończy się promocja, właśnie jutro. Ta 20% taniej za 120 wydanych euro. Czy jest szansa, że się jeszcze powtórzy w najbliższym czasie?
Mod Team Pixon Napisano 11 Kwietnia 2012 Mod Team Napisano 11 Kwietnia 2012 Dlatego mój sposób jest najszybszy. Logujesz się do PayPal'a, wybierasz Moje konto, następnie Profil. Klikasz Dodaj lub usuń kartę. Resztę już będziesz wiedział, dodajesz tam swoją kartę kredytową. Trwa to 5 minut
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.