Amugilap Napisano 22 Września 2008 Napisano 22 Września 2008 Co sadzicie o tych bajkach? Kotry jest ciekawszym wyborem do XC? Pozdro. errata: Chodzi mi Fuela ex8.
krzysiekmz Napisano 22 Września 2008 Napisano 22 Września 2008 Z zalozenia Spark to xc a fuel bardziej do maratonu choc nie jest powiedziane ze tak musi byc. Na czym teraz jezdzisz? Pozdrawiam.
Amugilap Napisano 22 Września 2008 Autor Napisano 22 Września 2008 Pomykam na wheeelerze 2600 ale w terenie nie za bardzo dawal rade i pomyslalme o czyms bardziej terenowawym. XC i marathon, jak to sie wlasciwiee ma do siebie ? Bo wlasciwie to nie wiem co jezdze ...
NeZ Napisano 22 Września 2008 Napisano 22 Września 2008 a ja jestem ciekawy czym sie te konstrukcje róznią, że akurat jednajest do Xc a druga do maratonu? czym to sie w ogóle różni xc od maratonu w kwestii zawieszenia?
Rulez Napisano 22 Września 2008 Napisano 22 Września 2008 W XC to przeważnie amorki 80 mm, a w maratonie 100 mm. , maratony sa na dłuższych trasach , wyścigi XC są na trasach interwałowych. Spark jest niewątpliwie bardziej wyścigowy. Fuel EX 8 to nie jest rower do maratonu, tylko do Allmountain.
Amugilap Napisano 27 Września 2008 Autor Napisano 27 Września 2008 Wybralem w koncu Fuela EX8, bardzo fajny rowerek. Jestem na etapie prowadzenia intensywnych testow Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.