RychuBiker Napisano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 hmm no ja mowie o tym o czym już pisaliśmy -> tulejce ślizgowej w wahaczu która jest słaba. Może nie wiem ale chce się dowiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Ale tam nie ma tulejki ślizgowej :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RychuBiker Napisano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Witam mam kolejne laickie pytanie. Interesują mnie koła Mavic dee traks lecz występuja one w dwóch wersjach tylnej osi: 12mm i 9,5mm do Curary bedzie pasować 9,5mm?? czy pasują obie, a może są na to przejsciówki, adaptery. Który wymiar wybrać? Poproszę jakiś wykład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 (edytowane) Wybrać 9.5 mm. Oś 12 mm ma inne haki w ramie. Edytowane 14 Grudnia 2009 przez Rulez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RychuBiker Napisano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 No więc tak, muszę się pochwalić, że obie ramy dotarły do mnie z samego Mayen, jednak nie o chwalenie się chodzi tylko pewien fakt że paczka szła do mnie miesiąc, bo "zapomnieli" napisać adresu tj. podali ulice ale bez nr domu i mieszkania. OK, można zapomnieć ale czemu nie podali też telefonu?? I tu mała krypto reklama: UPS stanął na wys. zadania wzięli sobie książkę tel. i po nazwisku obdzwaniali wszystkie osoby o 8 rano, z pytaniem czy nie oczekują paczek z Niemiec xD To się nazywa rzetelna firma, natomiast Poison.de przypomina mi nieco postawą nasz słynny ES. PS Możliwe że to odosobniony przypadek, ale moje dane podawane były i na e-bayu i w przelewie i w majlu tak w razie jakby co. A pan z Poisona poproszony o numer przesyłki nie był w stanie mi go podać. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi