Amator Napisano 21 Września 2008 Udostępnij Napisano 21 Września 2008 WItam Pokazuje ten hamulec tarczowy z tego powodu ze mam okazje kupic go duzo taniej . link do hamulca http://www.allegro.pl/item438885256_hamulc...rzod.html#photo Prosze mi powiedziec czy bedzie mnie zatrzymywal na pewno ;0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 21 Września 2008 Udostępnij Napisano 21 Września 2008 to nie jest hamulec hydrauliczny, tylko taki w ktorym docisk "tłoczka" zwykłą linką. tanie hamulce hydrauliczne to tektro auriga, shimano 485, avid juicy 3, promax hydraulic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 21 Września 2008 Autor Udostępnij Napisano 21 Września 2008 no ale ten hamulec mnie zatrzyma normalnie ? Czy bedzie ja ktkzw spowalniacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 21 Września 2008 Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Spowalniacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 21 Września 2008 Autor Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Dobra zosatwmy tamten spokoju i przejdzmy do tego http://www.allegro.pl/item442510426_hamule...rzod_od_ss.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 21 Września 2008 Udostępnij Napisano 21 Września 2008 avidy ogolnie maja b dobre opinie, takze mechaniczne. mechaniki tej firmy w segmencie tarczowek mechanicznych uznawane są za najlepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 21 Września 2008 Autor Udostępnij Napisano 21 Września 2008 czyli brac , napisalem do nich czy na cenie spuszcza w Uwadze na tvn mowili ze mozna wszedzie sie klucic haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.