Skocz do zawartości

[rower] Kelly's Magic za 1699 zł (z 2299 zł) PILNE!

laxigen

Rekomendowane odpowiedzi

Wygrałem ostatnio bon na zakupy w go-sporcie o wartości 700 zł. Mogę go zrealizować tylko tam. Normalnie nie kupowałbym sprzętu rowerowego w sklepie ogólnosportowym, no ale z 700 stówek nie zrezygnuję. Rzucił mi się tam w oczy wspomniany KELLY'S MAGIC w cenie 1699 zł przeceniony z 2299 zł.

http://www.kellys-bicycles.com/index.php...&pID=15373

Zastanawiałem się czy to nie ściema, ale posprawdzałem i rzeczywiście gdzie się nie popatrzy ten rower stoi 2299 zł. Widziałem sporo krytycznych wypowiedzi na temat tego roweru, ale wydaje mi się, że jednak za 1699 zł - mój bon czyli w zasadzie za 1000 zł warto go kupić Czy może lepiej te 700 zł przeznaczyć na jakieś akcesoria i reanimować stary rower?

Jeżdżę głównie po górach w okolicach Beskidu Śląskiego, Żywieckiego i Małego, ale raczej po asfalcie (czyli głównie po dziurach). Chociaż czasem trzeba i w las wjechać.

I jeszcze jedna sprawa. Nie stać mnie póki co na kolarkę, więc postanowiłem założyć ewentualnie w tym nowym rowerze cieńsze opony na asfalt. Jakie polecacie? W deszczu raczej nie jeżdżę, więc pewno lepiej slicki. Znalazłem ofertę na takie opony:

http://www.koral.bielsko.pl/pl/huthinson/id_3123.html

Cena kusi, ale czy jednak założenie do górala opon 1.2 nie jest szaleństwem? Zaznaczam, że zakładałbym je oczywiście wyłącznie na trasy czysto asfaltowe.

BARDZO PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ zwłaszcza w sprawie kellys'a bo czeka na mnie w sklepie jeszcze przez ewentualne półtora doby.

• Mod Team

Można powiedzieć, że ci się poszczęściło, ponieważ każdy taki bon można (przeważnie) wykorzystać kupując jakiś sprzęt nie przeceniony już. Tak jest np. z ubraniami i różnymi rodzajami obniżek, ze sprzętem. Także twoje szczęście jest co najmniej nie bywałe.

Jasne, że kupuj sobie takie oponki na szosę. Śmiga się na nich o niebo lepiej niż na grubszych klockach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...