Morf99 Napisano 20 Września 2008 Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Witam. Mam okazję kupić kind shocka 508 i chciałem się czegoś o nim dowiedzieć, a mianowicie jakie on ma regulacje i jak się spisuję (czyli opinie o nim). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nigga91 Napisano 24 Września 2008 Udostępnij Napisano 24 Września 2008 to ja ci odpowiem.....NIE KUPUJ TEGO! miałem to seryjnie w signie...pojeździlem miesiac, zjechalem z kraweznika ###### i olej zarzygal mi wszystko dookoła. Niby działaja, ale np nie mozna właczac blokady skoku bo przy najmniejszym uderzeniu rozwalaja sie wszystkie bebechy w środku. Na 4 czy 5 osob ktore znam NIKOMU nie wytrzymal dłuzej niz 3-4 tygodnie. A pozatym najcześciej pakuja do nich sprezyny o twardosci 850 xDDD. Czyli musisz wazyc jakies 120-130 kg zeby to normalnie działało, a jak wazysz mniej to niszczysz tylko zawiasy w ramie...jednym słowem...NIE KUPUJ (pomyłka, 2 słowa xD)bo wpakujesz sie w bagno niby dzialaja........-chodzi o regulacje ;D. Sory za tak nieuporzadkowana wiadomosc ale sie spieszyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 24 Września 2008 Udostępnij Napisano 24 Września 2008 4 tygodnie, to gruba przesada, ostro jeżdżony działa dłużej, ale blokada istotnie szybko się sypie, a wypasu nie ma, olej może kapać. Jak masz wybór, a chcesz jeździć ambitnie, to poszukaj czegoś innego, inna rzecz, że dobry damper, który będzie się jeszcze opłacało serwisować, a nie za tą samą kasę kupić następny, to góra szmalu.. PS: widzę, że poziomem odstawałby "w dół" od reszty Twojego sprzęciora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morf99 Napisano 25 Września 2008 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2008 głównie to ja chciałem go kupić do testów i dlatego że miał twardą sprężynę (850) i chciałem sprawdzić czy mi by pasował bo moja (500) jest o wiele za miękka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.