Morf99 Napisano 20 Września 2008 Napisano 20 Września 2008 Witam. Mam okazję kupić kind shocka 508 i chciałem się czegoś o nim dowiedzieć, a mianowicie jakie on ma regulacje i jak się spisuję (czyli opinie o nim).
nigga91 Napisano 24 Września 2008 Napisano 24 Września 2008 to ja ci odpowiem.....NIE KUPUJ TEGO! miałem to seryjnie w signie...pojeździlem miesiac, zjechalem z kraweznika ###### i olej zarzygal mi wszystko dookoła. Niby działaja, ale np nie mozna właczac blokady skoku bo przy najmniejszym uderzeniu rozwalaja sie wszystkie bebechy w środku. Na 4 czy 5 osob ktore znam NIKOMU nie wytrzymal dłuzej niz 3-4 tygodnie. A pozatym najcześciej pakuja do nich sprezyny o twardosci 850 xDDD. Czyli musisz wazyc jakies 120-130 kg zeby to normalnie działało, a jak wazysz mniej to niszczysz tylko zawiasy w ramie...jednym słowem...NIE KUPUJ (pomyłka, 2 słowa xD)bo wpakujesz sie w bagno niby dzialaja........-chodzi o regulacje ;D. Sory za tak nieuporzadkowana wiadomosc ale sie spieszyłem
GdyniaBiker Napisano 24 Września 2008 Napisano 24 Września 2008 4 tygodnie, to gruba przesada, ostro jeżdżony działa dłużej, ale blokada istotnie szybko się sypie, a wypasu nie ma, olej może kapać. Jak masz wybór, a chcesz jeździć ambitnie, to poszukaj czegoś innego, inna rzecz, że dobry damper, który będzie się jeszcze opłacało serwisować, a nie za tą samą kasę kupić następny, to góra szmalu.. PS: widzę, że poziomem odstawałby "w dół" od reszty Twojego sprzęciora
Morf99 Napisano 25 Września 2008 Autor Napisano 25 Września 2008 głównie to ja chciałem go kupić do testów i dlatego że miał twardą sprężynę (850) i chciałem sprawdzić czy mi by pasował bo moja (500) jest o wiele za miękka.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.