Makabra Napisano 17 Września 2008 Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Wypatrzylem go na terenie zakladow browaru Tyskie Prezentuje sie rewelacyjnie, dlatego postanowilem zamiescic jego zdjecie na forum:) Klikajta w miniaturke ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 17 Września 2008 Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Przydałby mi się taki. Ostatnio mam wielkie halo na tego typu 'wynalazki' . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 18 Września 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Dla kobiety do bujania się na uczelnie, po bułki do sklepu, lub przejechać przez centrum z punktu A do B. Można powiedzieć, że ideał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 18 Września 2008 Udostępnij Napisano 18 Września 2008 No to jak macie zajawkę na takie cuda to polecam ten link zabroniony/files/146344723/Bicy...atalog.pdf.html katalog pewnej firmy . A tu link do tej firmy http://www.bicycledesigner.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 18 Września 2008 Udostępnij Napisano 18 Września 2008 i po co tak daleko? na naszym rynku też mamy niezły wybór: http://www.harfa-harryson.com.pl/fnc/goods...6&catid=179 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 18 Września 2008 Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Nie, no wiadomo Biera i Electrę można u nas kupić i mamy kilka małych firm kolesi co robią na zamówienie ramy do lowriderów, cruiserów i chopperów (linki gdzieś były na forum, a mnie skleroza łapie ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 18 Września 2008 Udostępnij Napisano 18 Września 2008 A może mi ktoś powiedzieć, jaki cel ma ten temat ? Od tego nie jest galeria..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 18 Września 2008 Udostępnij Napisano 18 Września 2008 nie jak cie to nie interesuje to spadaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 18 Września 2008 Udostępnij Napisano 18 Września 2008 No to jak macie zajawkę na takie cuda to polecam ten link zabroniony/files/146344723/Bicy...atalog.pdf.html katalog pewnej firmy . A tu link do tej firmy http://www.bicycledesigner.com/ Sam chyba przyznasz mi rację ,że tego typu: http://www.bicycledesigner.com/defaulthome...%3FType%3DVegas cuda nie są tak urokliwe jak to z pierwszego posta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 18 Września 2008 Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Oczywiście, takie rowery to uosobienie amerykańskiego kiczu, a rower z pierwszego postu ma trochę klasy, ale przyznasz, że rzadko można zobaczyć coś tak pojechanego jak produkty BicycleDesigner . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Makabra Napisano 21 Września 2008 Autor Udostępnij Napisano 21 Września 2008 To ja mam jeszcze takie pytanie co do tego roweru i tym podobnych:) Po co jest ten resor z przodu? nie m ialem czasu sie przypatrzec ale zdawalo mi sie ze on jest do amortyzowania koszyka... tylko po co amortyzowac koszyk? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 21 Września 2008 Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Dla mnie to on ma piękne koła, te szprychy robią wrażenie Ja też właśnie nie wiem do czego ta sprężyna przy koszyku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryszniok Napisano 21 Września 2008 Udostępnij Napisano 21 Września 2008 To ja mam jeszcze takie pytanie co do tego roweru i tym podobnych:) Po co jest ten resor z przodu? nie m ialem czasu sie przypatrzec ale zdawalo mi sie ze on jest do amortyzowania koszyka... tylko po co amortyzowac koszyk? ;p Może żeby zakupy nie wyleciały podczas wjechania w dziurę A ile to cudo może mieć szprych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Makabra Napisano 21 Września 2008 Autor Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Ja naliczylem na tylnym kole 72 szprychy A ten resor wydaje mi sie po ogledzinach na powiekszeniu ze to moze byc amortyzacja przedniego widelca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wildix Napisano 21 Września 2008 Udostępnij Napisano 21 Września 2008 nazywa się to zawieszenie trapezowe, jakieś 100 lat temu motocykle miały taką amortyzację, pierwsze rowery mtb zresztą też, ale w rowerochopperach jest to jakoś strasznie udziwnione i mam wątpliwosci czy ta spręzyna nie jest dla picu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopaczus Napisano 24 Września 2008 Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Ooooo Browary Tyskie! Rozumiem Makabra że byłeś na wycieczce Wycieczka konkretna no i degustacja na końcu Mmmmm cudowna sprawa! A rower fajny, tak, bardzo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.