Skocz do zawartości

[rower] octane void+fundamental

kiceknh

Rekomendowane odpowiedzi

Kupiłem na allegro rower o charakterystyce:

Rama: Octane One Void 08

Widelec: NS Fundamental 08

Stery: FSA The Pig Pro

Kierownica: FSA

Mostek: FSA

Gripy: United

siodło i sztyca: siodło earthworks rocker,sztyca FSA

Korba: Suport: VP, RamionaFSA x-drive isis

pedały :Dartmoor Bloody Marry

Łańcuch: KMC

Koło przód:

Obręcz: Sun Rims Single Track

Szprychy nierdzewne DT Silver

Piasta: Dartmoor S Drive 08

Opona: Kenda K-rad nowa

Koło tył

Obręcz: Reborn Black Track

Szprychy: nierdzewne DT Silver

Piasta: Reborn Grind SS

Opona: Kenda K-rad nowa

Do roweru jest jeszcze tarcza i hamulec BB5 (bez adaptera, ten trzeba dokupić) i klamka Avid FR5, dałem za niego 1340zł i pytam czy się opłacało?? Dodam jeszcze że chciałem kupić rasowego streeta (singiel, sztywny z przodu i z tyłu i 24")

dscn3653nw5.th.jpg

dscn3652fp3.th.jpg

Moim zdaniem jeśli rower był w niezłym stanie to się opłacało ;) za taką cenę to masz nowego signa ds, który raczej nie za bardzo dorównuje octanowi ;) no i jak jeszcze masz gware na rame, wideł to już całkiem super ;)

do stritu powinien być dobry. a chcesz kupić adapter do tarczówki? :P

Moim zdaniem jeśli rower był w niezłym stanie to się opłacało :P za taką cenę to masz nowego signa ds, który raczej nie za bardzo dorównuje octanowi ;) no i jak jeszcze masz gware na rame, wideł to już całkiem super :)

do stritu powinien być dobry. a chcesz kupić adapter do tarczówki? :D

Rama i wideł są na gwarancji, i z tego co rozmawiałem telefonicznie to rower był bardzo mało używany bo gość się szybko na BMXa przesiadł. A co do adaptera to chce kupić 160mm tył :)

Wczoraj późnym popołudniem przyszedł rower. Tylne koło scentrowane na maxa i brakuje mu 1 szprychy no ale powiedzmy ze to nie problem. Okazało sie ze korba FSA X-drive to w rzeczywistości V-drive. Korba ma luzy nie do usunięcia i jest krzywa (ale do zniesienia) i suport jest skoślawiony i brudny... No i ten hamulec BB5 który jest "gratis", musze kupić adapter za 50zł i klocki hamulcowe za kolejne 50zł taka promocja... I tak musze do tego roweru teraz parę stów dopłacić ;/ I jaki ja mam wystawić komentarz na allegro??

No jeśli nie usterki nie zgadzają się z opisem to negatyw, albo jak masz namiary na kolesia to go "ścigaj"...\

Mimo wszystko uważam, że jak na taki rower (ramka i amor na gwarancji) to jak dopłacisz, wymieniając i dokupując i wyjdzie Ci z 2tys. to nie jest wcale tak źle - w sam raz. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...