wastedqba Napisano 17 Września 2008 Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Ktoś wie jak postępy. Ostatnio widziałem informację że jednak rusza budowa toru i podali wykonawcę i prace zaczynają się we wrześniu. Ktoś wie czy już zaczęli. Można by w tym temacie dzielić się nowościami z postępów prac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas_Mako Napisano 26 Września 2008 Udostępnij Napisano 26 Września 2008 na dniach maja wjechać machiny w kurierze czy innym papierzaku pisało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToolMan Napisano 24 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 A gdzie ma być ten park ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdiLbn Napisano 26 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Zaraz obok zalewu od strony Mariny...nie pamiętam jak się nazywa ta ulica...ale ta co idzie od mostu w strone zalewu...heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kylos91 Napisano 27 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Żeglarska, Bryńskiego lub Osmolicka xD może coś z tych ulic? I tak najlepszym bike parkiem jak dla mnie będzie prawdziwa natura, lasy, parki, łąki, ścieżki xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon1989 Napisano 4 Marca 2009 Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Tor podobno ma powstac przy ulicy janowskiej(gdzies w okolicach remizy) i ma być ukończony na jesień br. Z tego co mozna wyczytac w mediach, to(jak to zwykle w naszym kraju) sa cyrki zwiazane z budowa tego obiektu. http://www.hcfr.pl/print.php?type=N&item_id=1058 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qavtan Napisano 28 Marca 2009 Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 na ul. Janowskiej, mnie się zdaje, że to są te hałdy ziemi, między wiaduktem a ogródkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wastedqba Napisano 22 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Żeglarska, Bryńskiego lub Osmolicka xD może coś z tych ulic? I tak najlepszym bike parkiem jak dla mnie będzie prawdziwa natura, lasy, parki, łąki, ścieżki xD Zależy co się jeździ. Tym bardziej w okolicach Lublina nie ma fajniejszych miejscówek... Chyba ze są to chętnie bym się o nich dowiedział. Inna sprawa że jeśli coś nie wyjdzie i się zdrowo połamiesz albo coś, to w bikeparku zawsze ktoś będzie żeby wezwać pomoc. Gdzie tam jest remiza, bo bym się przejechał w wolnym czasie zobaczyć co tam się dzieje obecnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malos86 Napisano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Proszę: http://www.koziolek.pl/news.php?did=2&...22d43ba676b1da4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kublok Napisano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 oj panowie panowie...co tu się szykuje.. Pochwalę się że mieszkam 7km od obiektu i przejeżdżam tędy codziennie.. Prace trwają, wygląda to bosko. Już jest prawie zrobione takie coś (zdjęcie 9 od góry) http://www.hcfr.pl/news.php?readmore=1058 Mogę dodać ze ten obiekt będzie zawierał wszystko co jest w linku. i powiem że Bedzie to na skalę światową, największy "bikepark" w europie centralnej i środkowej. Więc miło będzie.. P.S. i teraz pytanie jaki rower kupić na taki park?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klon1231 Napisano 8 Października 2009 Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Witam ;D ja w sprawie bikepark w Puławach czy to nie daleko lublina ? ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablorenato Napisano 21 Października 2009 Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Więcej informacji TUTAJ A poza tym to z dumą donoszę, że w ostatni wakacje skrzywiłem na torze felgę, spadając z ośmiometrowej wieżyczki. No, z podjazdu do niej, ale dobre i to, no nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koen Napisano 30 Marca 2010 Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Ostatnio zahaczyłem o bikepark i zrobiłem kilka fotek. Niezłe bagno tam teraz jest, ciężko bliżej podejść. Fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAFI1784 Napisano 31 Marca 2010 Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Już widzę jak te drewniane konstrukcje znikną w ciągu roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertd12 Napisano 25 Maja 2010 Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Rozwaliłem tam Marzocchi Bomber(stary bomber,mało wartościowy) skacząc z tej mniejszej rampy http://www.server.aplus.pl/Koen/bike/bikepark/IMG_6669.JPG z tego podeściku obok tej wieży dokładniej mówiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koen Napisano 26 Maja 2010 Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Grunt że kości całe A 3 lipca mają się odbyć w bikeparku jakieś konkretniejsze zawody: http://www.redbull.pl/cs/Satellite/pl_PL/Article/Lublin-Off-The-Track-2010-021242850747321 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablorenato Napisano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 WięcejTUTAJ Dodałem też imprezę do kalendarza na forum. Ja będę na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.