Beton Napisano 17 Września 2008 Napisano 17 Września 2008 mam amor RS dart 3 z blokaa skoku w manetce. w czasie niedzielnej wyprawy przestala dzialac blokada skoku. tzn linka sie naciaga i przechodzi w miejsce zablokowania. ale amor jest nizablokowany (normalny). chialem ta blokade rozebrac ale zbytnio niwiem jak sie zato zabrac. wogole jak to w srodku wyglada? jkaies zapadki?
Mod Team Pixon Napisano 17 Września 2008 Mod Team Napisano 17 Września 2008 Prawdopodobnie musisz podciągnąć linkę od blokady skoku. U mnie w R7 jest między amortyzatorem a manetką w pancerzu taka rurka plastikowa zamocowana na gwincie. Kręcąc nią w prawo lub w lewo naciągamy linkę bez potrzeby odkręcania śrubki przy manetce i podciągania tam. Sprawdź czy u Ciebie też jest coś takiego, a jak nie ma to spróbuj przy manetce ją podkręcić.
Beton Napisano 17 Września 2008 Autor Napisano 17 Września 2008 problemem nie jest linka. caly zcas bylo dobrze. naciagalem ja ale jak "grochem o sciane"
Sel Napisano 17 Września 2008 Napisano 17 Września 2008 A nie najechales na jakas wieksza nierownosc na blokadzie ? Tzn. czy po prostu Ci sie nie rozsypala ? Poszukaj ksiazki serwisowej na google.pl
Beton Napisano 17 Września 2008 Autor Napisano 17 Września 2008 w sumie raczej tak, jadac pd jedna gorke na stajaca(asfalt) dziala pod druga juz nie xD tylko pytanie jak to naprawic i jaki jest koszt no i czy wogole idzie . jesli bedzie to jakas znaczaca kwota do dam sobie spokoj i bede jezdzil bez swiat sie od tego niezawali.
uchmanek Napisano 18 Września 2008 Napisano 18 Września 2008 na stronie rs'a jest instrukcja serwisowa krok-po-kroku. radze sciagnac, rozebrac amor i zobaczyc, co sie zepsulo. ew. oddac do serwisu, oni ci znajda.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.