wookie Napisano 16 Września 2008 Napisano 16 Września 2008 Dokładny opis tu - http://www.allegro.pl/item440282907_wizual...l_i_zobacz.html Co myślicie o takim czymś ? Wczesniej celowałem w co innego ale może to spotka się z większym zainteresowaniem ;] , pare razy dla znajomych robilem takie proste wizualizacji ktore czasem dawaly spory poglad na to co mozna zrobic. Wszelkie sugestie mile widziane ;]
Mod Team Lookas 46 Napisano 16 Września 2008 Mod Team Napisano 16 Września 2008 Powinieneś z tym zaatakować do Ikei lub innego meblowego czy ze sprzętem kuchennym/zabudową. I w takich miejscach ma to racje bytu na allegro raczej kokosów na tym nie zrobisz. A tak tacy ludzie którzy przykładowo kupują całą zabudowę kuchenną za grube pieniądze pewnie chętnie zobaczyliby jak to by wyglądało w realu
wookie Napisano 17 Września 2008 Autor Napisano 17 Września 2008 Widzialem juz takie stanowiska gdzie jest pomoc w sprawach projektu itp. za pewne mocno ograniczona , tym bardziej ze bezplatna , poza tym od reki wiz nie zrob sie , siedzenie w sklepie odpada ;] , tu chodzi o prace zdalna stad kwestia poki co jakos zareklamowania w necie gdzie i jak sie da , i patrzec co z tego bedzie Allegro niestety nie ma dzialu np z uslugami wszelkiej masci itp a szkoda w sumie , portal sie zmienia wiec nic nie stoi na przeszkodze rozwijac go i w ta strone w koncu
Mod Team Lookas 46 Napisano 17 Września 2008 Mod Team Napisano 17 Września 2008 Ja nie mówię żebyś siedział w sklepie. Rozreklamować to w sklepach i jak ktoś chce to się zgłasza i takiemu delikwentowi robisz prezentację. Kuchni za przykładowe 20tys nie zamawia się od tak to też trwa i tu masz swoje 3-4dni na pole do popisu. Masz też fajne opcje co do dogadania się z takimi sklepami oczywiście jako firma. Wizualizując taką czy inną zabudowę czy to kuchni czy łazienki możesz zwiększyć sprzedaż takiego sklepu. Przy czym warto byłoby to zrobić w ten sposób aby to było np usługą proponowaną przez sklep klientowi - odpada ci wtedy sporo problemów, a zajmujesz się czysto robieniem takich wizualizacji i to sklep wypłaca hajs załóżmy raz na miesiąc od zrealizowanych projektów i nie bawisz się z pojedynczymi klientami.
wookie Napisano 17 Września 2008 Autor Napisano 17 Września 2008 W sumie racja bede w sklepie zostawie kartke z info bo widzialem takie tablice do ogloszen , co drugiego pomysl to owszem ale wlasnie trzeba miec dzialalnosc a poki co taka opcja odpada ;] , bede kombinowal jak to mozna rozwinac i zareklamowac odpowiednio.
Ecia Napisano 13 Października 2008 Napisano 13 Października 2008 Pomysł - moim zdaniem - co najmniej niezły. Zwłaszcza jego rozwinięcie przez Lookasa. Z własnego doświadczenia wiem, ze czasem trudno na sucho wyobrazić sobie, jak będzie wyglądało wnętrze urządzone za pomocą takiego lub innego zestawu mebli. Myślę, że to ma duże szanse wypalić. Pozdrówko dopingujące
Toosh Napisano 13 Października 2008 Napisano 13 Października 2008 trzeba miec dzialalnosc a poki co taka opcja odpada ;] umowa zlecenie, umowa o dzieło?
Nawrotek Napisano 14 Października 2008 Napisano 14 Października 2008 Bądź wolnym strzelcem który pracuje dla kilku firm pod telefonem, nie musisz nigdzie się kisić. Moich starszych kobieta od wizualizacji 50zł skasowała za wizualizację małej kuchni
wookie Napisano 14 Października 2008 Autor Napisano 14 Października 2008 50 zl ? W a czym to zrobione i w jakiej forme? Mozesz cos pokazac bo ciekaw jestem
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.