Desperados Napisano 16 Września 2008 Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Witam. Zakupiłem klamkomanetki i miały być one na 8 biegów, nie mam przy nich zadnych oznaczen, takie juz kupiłem i jak zmieniam biegi to że tak powiem pstryka mi 8 razy a za 9 lekko jeszcze dźwignia sie porusza i nie wiem czy to jest zmiana biegu czy jak? aaa i powiedzcie mi jeszcze jak wygląda sprawa z klakomanetkami deore LX w krossie a6, bo moje pochodzą wlaśnie z tego modelu, który to rok itp. Może to jest jakichś starszy rocznik Deore LX i dlatego jest 8 przełożeń a nie jak mnie zapewniano 9?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koksu Napisano 16 Września 2008 Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Pstryka ci 8 razy czyli 1 pstrykniecie zrzuca na "2" a 8 na "9" Wszystkie DC są chyba na 9 przełożeń. I w tym krossie na pewno takie są... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecho87 Napisano 18 Września 2008 Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Zgadza się, nie było DC w grupach ośmiobiegowych i tym samym nie ma DC na 8 biegów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.