Skocz do zawartości

[detka] Jaka detka do Kross sign DS

PunI

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

mam rower Kross sign ds 2008 i wlasnie przebilem detke powiedziano mi ze musze kupic nowa bo takiej duzej dziury nie zakleja, wiec wybralem http://allegro.pl/item433270621_nowa_detka..._najtaniej.html Moja opona ma 26 cali i grubosc 2,35 bedzie pasowac? Na aukcji sa opisane 3 wentyle a ja mam taki: wentylprestakj2.jpg Ktory wentyl na aukcji odpowiada wlasnie temu wentylowi?? Wydaje mi sie ze ten - presta (Sclaverand, Franzosisch) 42 mm I mam jeszcze takie jedno pytanie czy to wogole dobra detka, czy inna wybrac?? Pozdrawiam:)

Napisano

Nie ale chcialem sie dowiezdiec czy bedzie wszystko ok bo nie chce miec takiej sytuacji i ze kupie i nie bedzei pasowac. Pozdrawiam

Napisano

Chce Ci się kupować dętkę za niecałą dychę i drugie tyle płacić za przesyłkę? A jak będzie dziurawa, niefajna, z za krótkim wentylem..? A jak rozwalisz parę następnych sztuk? Może to taka nowa moda z zakupami w internecie, ja bym poszedł do sklepu <_< No ale "Twoje życie - Twój dżins" :teehee:

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...