aartek Napisano 13 Września 2008 Napisano 13 Września 2008 No więc tak.. chciałem dokręcić odpowietrznik w hayes el camino i niechcący się urwał.. Połowa została w środku a połowa w ręce. Jakies pomysly jak to odkręcić? Dotychczas nie stwarzało to dla mnie problemu i jeździłem z urwanym ale teraz hamulec sie zapowietrzyl i nie mogę go odpowietrzyć. Proszę o porady. Mile widziane własne doświadczenia z podobnym problemem. Pozdrawiam
cdan Napisano 13 Września 2008 Napisano 13 Września 2008 No więc tak.. chciałem dokręcić odpowietrznik w hayes el camino i niechcący się urwał.. Połowa została w środku a połowa w ręce. Jakies pomysly jak to odkręcić? Dotychczas nie stwarzało to dla mnie problemu i jeździłem z urwanym ale teraz hamulec sie zapowietrzyl i nie mogę go odpowietrzyć. Proszę o porady. Mile widziane własne doświadczenia z podobnym problemem. Pozdrawiam Witaj! Idź do pierwszego lepszego tokarza, poproś, żeby na wiertarce stołowej to trochę rozwiercił (musisz dokładnie znać rozmiar gwintu śrubki odpowietrzającej, a rozwiercać musi koniecznie mniejszym wiertłem), a potem to przegwintował. U mnie zadziałało Pozdrawiam i powodzenia!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.