Skocz do zawartości

[telefon] SE K770i, nokia 6300,samsung d900i ,który?

c1ach

Rekomendowane odpowiedzi

W związku z tym że mój stary wysłużony Soniak padł, czas poszukać nowego telefonu :( Wybieram spośród oferty abonamentowej ery bo mają teraz abonament za 25 zł i właśnie te 3 modele za 1 zł są moim zdaniem warte uwagi (czytaj podobają mi się :D ).

link do listy telefonów: https://www.sklep.era.pl/shop/offers.php?pt...DOz.v7&rr=1

aha, musi być za 1 zł :P

Który brać? ;)

W Samsungu bedziesz musial wgrac nowy soft zeby moc wrzucic na niego jave lub przypisac dowolne mp3 jako dzwonek. Nokia jest taka nijaka, tzn poprawna i nic ponadto, nie wyroznia sie ani na plus ani na minus (moze poza aparatem ktory jest slaby nawet jak na standardy komorek) w dodatku caly czas bedzie zimna i bedzie widac odciski palcow (alu obudowa), jest tez juz dosyc stara (platforma S40 3th edition ktora ukazala sie w 2006 roku). K770i oprocz najmniejszego ekranu z calej trojki (1.9") bedzie zdecydowanie najlepszy i to pod kazdym wzgledem (aparat, bateria, mozliwosci). Za 2 tyg sam bede mial wymiana telefonu to jestem na biezaco z oferta Ery ;)

No ja właśnie sam od początku byłem za Soniakiem, raz że przyzwyczaiłem się do marki, a po drugie jest chyba najładniejszy (kolor Truffle Brown wygląda świetnie) z całej trójki i wydaje się być najlepszym rozwiązaniem ;) Co do baterii to znalazłem opinie że krótko trzyma, ale to pewnie ludzie którzy naokrągło słuchają z niego muzyki i robią dużo zdjęć. Sam aparat będę pewnie traktował jako awaryjny, a odtwarzacz mp3 też mam....ale za złotówkę nic tylko brać :(

Bateria jest naprawdę bardzo dobra (pojemnosc bodajze 950mAh, roznie podaja) i przy jednym ekranie oraz braku pradozerczych elementow (dotykowe klawisze, dwa wyswietlacze etc) bedzie trzymac wyjatkowo dlugo. Dla porownania w Samsungu U600 jest tylko 690mAh (to jest dopiero porazka), w D900i 800mAh, w Noki 860mAh. Roznice bedzie czuc wyraznie. Jak ktos gra non stop to wykonczy kazdy telefon w 24h ;) Ja mam troche wyzszy abonament wiec wybor wiekszy, ale mimo wszystko k770i jest moim faworytem, zastanawiam sie jeszcze nad nokia 5310 i w910.

Btw polecam stronke http://www.mgsm.pl/compare.xhtml - porownasz sobie dokladnie telefony.

p.s

pomylilem sie odnosnie d900i, na dzwonki mozna ustawiac dowolne mp3, na dzwiek sms`a juz nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...