c1ach Napisano 13 Września 2008 Udostępnij Napisano 13 Września 2008 W związku z tym że mój stary wysłużony Soniak padł, czas poszukać nowego telefonu Wybieram spośród oferty abonamentowej ery bo mają teraz abonament za 25 zł i właśnie te 3 modele za 1 zł są moim zdaniem warte uwagi (czytaj podobają mi się ). link do listy telefonów: https://www.sklep.era.pl/shop/offers.php?pt...DOz.v7&rr=1 aha, musi być za 1 zł Który brać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 13 Września 2008 Udostępnij Napisano 13 Września 2008 W Samsungu bedziesz musial wgrac nowy soft zeby moc wrzucic na niego jave lub przypisac dowolne mp3 jako dzwonek. Nokia jest taka nijaka, tzn poprawna i nic ponadto, nie wyroznia sie ani na plus ani na minus (moze poza aparatem ktory jest slaby nawet jak na standardy komorek) w dodatku caly czas bedzie zimna i bedzie widac odciski palcow (alu obudowa), jest tez juz dosyc stara (platforma S40 3th edition ktora ukazala sie w 2006 roku). K770i oprocz najmniejszego ekranu z calej trojki (1.9") bedzie zdecydowanie najlepszy i to pod kazdym wzgledem (aparat, bateria, mozliwosci). Za 2 tyg sam bede mial wymiana telefonu to jestem na biezaco z oferta Ery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 13 Września 2008 Autor Udostępnij Napisano 13 Września 2008 No ja właśnie sam od początku byłem za Soniakiem, raz że przyzwyczaiłem się do marki, a po drugie jest chyba najładniejszy (kolor Truffle Brown wygląda świetnie) z całej trójki i wydaje się być najlepszym rozwiązaniem Co do baterii to znalazłem opinie że krótko trzyma, ale to pewnie ludzie którzy naokrągło słuchają z niego muzyki i robią dużo zdjęć. Sam aparat będę pewnie traktował jako awaryjny, a odtwarzacz mp3 też mam....ale za złotówkę nic tylko brać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 13 Września 2008 Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Bateria jest naprawdę bardzo dobra (pojemnosc bodajze 950mAh, roznie podaja) i przy jednym ekranie oraz braku pradozerczych elementow (dotykowe klawisze, dwa wyswietlacze etc) bedzie trzymac wyjatkowo dlugo. Dla porownania w Samsungu U600 jest tylko 690mAh (to jest dopiero porazka), w D900i 800mAh, w Noki 860mAh. Roznice bedzie czuc wyraznie. Jak ktos gra non stop to wykonczy kazdy telefon w 24h Ja mam troche wyzszy abonament wiec wybor wiekszy, ale mimo wszystko k770i jest moim faworytem, zastanawiam sie jeszcze nad nokia 5310 i w910. Btw polecam stronke http://www.mgsm.pl/compare.xhtml - porownasz sobie dokladnie telefony. p.s pomylilem sie odnosnie d900i, na dzwonki mozna ustawiac dowolne mp3, na dzwiek sms`a juz nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 13 Września 2008 Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Ja bym brał k770i. Musiałem mieć szybko telefon i kupiłem k800i a teraz widzę, że taniej i tak samo dobrze mógłbym mieć właśnie tego k770i. Ma on praktycznie to samo co i mój oprócz IRDY i lampy błyskowej (bo ma tylko LEDy). P.S. Bateria ma 930 mAh, 950 ma k800i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.