Caze Napisano 13 Września 2008 Napisano 13 Września 2008 za każdym razem jak wchodzę na forum muszę się logować wywala mnie nawet jak siedzę na forum np pisze posta próbuje go wysłać nie mogę ,czemu? wylogowało mnie. przed chwilą musiałem zalogować się 5 razy żeby wrzucić awatara
Root Admin Mieciu Napisano 13 Września 2008 Root Admin Napisano 13 Września 2008 problem leży po stronie twojego komputera. walcz i nie zwalaj winy na forum, bo innym chodzi
Caze Napisano 13 Września 2008 Autor Napisano 13 Września 2008 firefoxa pierwszy raz w życiu tak mam ciastka są akceptowane próbowałem wszystkiego wchodzić z innych linków ale to się dzieje nawet jak jestem na forum i tak ciągle caly czas zzz
ouzo Napisano 13 Września 2008 Napisano 13 Września 2008 ja siedze na forum w domu i w pracy, kazda zmiana IP powoduje automatyczne wylogowanie, czy nie moznaby zniesc tego "zabezpieczenia" - w koncu to nie jest bank online.
Schwefel Napisano 13 Września 2008 Napisano 13 Września 2008 To nie jest wina zmiany IP, bo ja na neo tak nie mam. Po prostu nie możesz być zalogowany równocześnie na dwóch komputerach. Zalogowanie się w domu kasuje zalogowanie z pracy i na odwrót.
Caze Napisano 13 Września 2008 Autor Napisano 13 Września 2008 tu nie chodzi o takie coś ja mam stale IP a wylogowuje mnie np JAK PISZE POSTA
Schwefel Napisano 13 Września 2008 Napisano 13 Września 2008 Pisałem do usera ouzo. W twojej sprawie może pomóc zmiana kompa lub przeglądarki.
Caze Napisano 13 Września 2008 Autor Napisano 13 Września 2008 ta jasne akurat mam 2tys na nowego kompa a poza tym a z mniej drastycznych środków?
ender Napisano 14 Września 2008 Napisano 14 Września 2008 ta jasne akurat mam 2tys na nowego kompa a poza tym a z mniej drastycznych środków? uwierz nam my nie mamy takiego problemu jak ty ja uzywam opery sproboj jesli to nic nie da to moze format? a jak to nic to moze cos z twoim polaczeniem netowym lub twoim modemem/karta sieciowa
sebekfireman Napisano 14 Września 2008 Napisano 14 Września 2008 za każdym razem jak wchodzę na forum muszę się logować wywala mnie nawet jak siedzę na forum np pisze posta próbuje go wysłać nie mogę ,czemu? wylogowało mnie. przed chwilą musiałem zalogować się 5 razy żeby wrzucić awatara A przez jaki adres wchodzisz na forum? Nie czasami przez www.forumrowerowe.info? Jeżeli tak to wejdź przez adres www.forumrowerowe.org i powinno pomóc
Caze Napisano 14 Września 2008 Autor Napisano 14 Września 2008 próbowałem wchodzić z innych linków i nic włączyłem explorara(straszne dziadostwo) i problem nadal występuje a co do opery nie potrafię w niej pracować zbyt dziwna dla mnie dokładnie to wchodzę z linku http://www.forumrowerowe.org/index.php
sebekfireman Napisano 14 Września 2008 Napisano 14 Września 2008 próbowałem wchodzić z innych linków i nic włączyłem explorara(straszne dziadostwo) i problem nadal występuje a co do opery nie potrafię w niej pracować zbyt dziwna dla mnie dokładnie to wchodzę z linku http://www.forumrowerowe.org/index.php To spróbuj wyłączyć opcję pamięci podręcznej przeglądarki i zobacz co wtedy będzie się działo. A tak w ogóle to co się dzieje - jak chcę wysłać posta to co chwila wyskakuje Napotkane błędy: Autoryzacja nie pasuje - proszę wrócić i spróbować ponownie. Jeśli próbujesz użyć jakiejś funkcji niepoprawnie, użyj poprawnej metody.
Quattro Napisano 14 Września 2008 Napisano 14 Września 2008 Mnie też czasem wyloguje jak np. wchodzę w jakiś dział. Również na Firefoxie i nigdy nie logowałem się z innego kompa na forum...
Caze Napisano 14 Września 2008 Autor Napisano 14 Września 2008 mnie to się dzieje cały czas a pamięci podręcznej nie mogę wyłączyć za dużo mam zakładek (ponad 50)
Root Admin Mieciu Napisano 14 Września 2008 Root Admin Napisano 14 Września 2008 radź sobie, z powodu jednego usera nie będzie zmiany zabezpieczeń forum. Mi na laptopie i na stacjonarnym nie zapamietuje logowania jeżeli raz wlazłem na forum z jednego kompa a potem z drugiego. To normalne. Każde forum tak działa. Informacja o sesji jest zapisywana w cookies a nie w kosmosie. Usun ciastka i sprobuj ponownie
Nawrotek Napisano 14 Września 2008 Napisano 14 Września 2008 Ale ja też mam często komunikat Napotkane błędy: Autoryzacja nie pasuje - proszę wrócić i spróbować ponownie. Jeśli próbujesz użyć jakiejś funkcji niepoprawnie, użyj poprawnej metody. Czasem są dni że się nie da postać napisać
Martinii Napisano 14 Września 2008 Napisano 14 Września 2008 Ja mialem taki problem. Wyczyscilem wszystkie ciasteczka zwiazane z ta strona, historie i cache. Wszedlem jeszcze raz, zalogowalem sie z zapamietaniem hasla i od tego momentu mam spokoj. Pozdrawiam PS. Opera
Caze Napisano 14 Września 2008 Autor Napisano 14 Września 2008 Dalej nie kumacie istoty mego problemu jak wchodze na forum to mam wrażenie że gadam z forum co ma alchajmera loguje się caze wchodzę na jakiś temat "witaj gościu" loguje się Caze przejże temat lub napisze posta "witaj gościu" zzzz
Martinii Napisano 14 Września 2008 Napisano 14 Września 2008 Napisalem Ci, ze mialem taki sam problem i to co wyzej pomoglo...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.