Skocz do zawartości

[logowanie]logowanie na forum

Caze

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

za każdym razem jak wchodzę na forum muszę się logować wywala mnie nawet jak siedzę na forum np pisze posta próbuje go wysłać nie mogę ,czemu? wylogowało mnie. przed chwilą musiałem zalogować się 5 razy żeby wrzucić awatara :)

Napisano

firefoxa

pierwszy raz w życiu tak mam

ciastka są akceptowane próbowałem wszystkiego wchodzić z innych linków ale to się dzieje nawet jak jestem na forum

i tak ciągle caly czas zzz

Napisano

ja siedze na forum w domu i w pracy, kazda zmiana IP powoduje automatyczne wylogowanie, czy nie moznaby zniesc tego "zabezpieczenia" - w koncu to nie jest bank online.

Napisano
ta jasne akurat mam 2tys na nowego kompa :down:

a poza tym :iluvff:

a z mniej drastycznych środków?

uwierz nam my nie mamy takiego problemu jak ty ja uzywam opery sproboj jesli to nic nie da to moze format? ;) a jak to nic to moze cos z twoim polaczeniem netowym lub twoim modemem/karta sieciowa

Napisano
za każdym razem jak wchodzę na forum muszę się logować wywala mnie nawet jak siedzę na forum np pisze posta próbuje go wysłać nie mogę ,czemu? wylogowało mnie. przed chwilą musiałem zalogować się 5 razy żeby wrzucić awatara :iluvff:

A przez jaki adres wchodzisz na forum? Nie czasami przez www.forumrowerowe.info?

Jeżeli tak to wejdź przez adres www.forumrowerowe.org i powinno pomóc

Napisano
próbowałem wchodzić z innych linków i nic

włączyłem explorara(straszne dziadostwo) i problem nadal występuje

a co do opery nie potrafię w niej pracować zbyt dziwna dla mnie

dokładnie to wchodzę z linku http://www.forumrowerowe.org/index.php

To spróbuj wyłączyć opcję pamięci podręcznej przeglądarki i zobacz co wtedy będzie się działo.

A tak w ogóle to co się dzieje - jak chcę wysłać posta to co chwila wyskakuje

Napotkane błędy:

Autoryzacja nie pasuje - proszę wrócić i spróbować ponownie. Jeśli próbujesz użyć jakiejś funkcji niepoprawnie, użyj poprawnej metody.

Napisano

mnie to się dzieje cały czas a pamięci podręcznej nie mogę wyłączyć za dużo mam zakładek (ponad 50)

• Root Admin
Napisano

radź sobie, z powodu jednego usera nie będzie zmiany zabezpieczeń forum. Mi na laptopie i na stacjonarnym nie zapamietuje logowania jeżeli raz wlazłem na forum z jednego kompa a potem z drugiego. To normalne. Każde forum tak działa. Informacja o sesji jest zapisywana w cookies a nie w kosmosie. Usun ciastka i sprobuj ponownie

Napisano

Ale ja też mam często komunikat

Napotkane błędy:

Autoryzacja nie pasuje - proszę wrócić i spróbować ponownie. Jeśli próbujesz użyć jakiejś funkcji niepoprawnie, użyj poprawnej metody.

Czasem są dni że się nie da postać napisać

Napisano

Ja mialem taki problem. Wyczyscilem wszystkie ciasteczka zwiazane z ta strona, historie i cache. Wszedlem jeszcze raz, zalogowalem sie z zapamietaniem hasla i od tego momentu mam spokoj.

Pozdrawiam

PS. Opera ;)

Napisano

Dalej nie kumacie istoty mego problemu jak wchodze na forum to mam wrażenie że gadam z forum co ma alchajmera

loguje się caze wchodzę na jakiś temat "witaj gościu" loguje się Caze przejże temat lub napisze posta "witaj gościu"

;) zzzz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...