Caze Napisano 16 Września 2008 Autor Udostępnij Napisano 16 Września 2008 i ta droższa jest lepsza od mojej ? słuchajcie czy 3mm przekrzywienia góra/dól z przodu to dużo dla innego roweru chce kupić obręcze tanio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 16 Września 2008 Udostępnij Napisano 16 Września 2008 po 1 to nie jest temat "rozterki Caze'a" po 2 co to znaczy przekrzywienie? bicie? - bicie gora-dol nieusuniete dosc szybko moze przyniesc nieciekawe efekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Caze Napisano 16 Września 2008 Autor Udostępnij Napisano 16 Września 2008 słuchaj wcale nie musisz odpowiadać pytam się ale wydaje mi się że to nie będzie odczuwalne nawet 3 mm jest wygięte w osi pionowej czyli tak /\ \/ można to jakoś naprawić jeśli tak to za ile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 25 Września 2008 Udostępnij Napisano 25 Września 2008 udaj się do mechanika rowerowego i poproś o "wycentrowanie koła" powiedz, mu, że bije góra dół będzie wiedział o co chodzi, jeżeli będzie możliwość przypatrz się procesowi centrowania może się dzięki temu sam tego nauczysz, ale jest to sztuka trudna, szczególnie jeśli mowa o bicie góra/dół nie wiem jak kształtują się ceny w Krakowie ale w Poznaniu jest to kosz od 10-25 zł (plus np. cena szprychy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vistat Napisano 10 Października 2008 Udostępnij Napisano 10 Października 2008 aha odnośnie opony to opona źle się ułożyła w piaście na gwarancji gościu mi ja ułożył i jest cacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.