Skocz do zawartości

[rower]Centurion Cross Line 300 - nowe foty

Caze

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No w końcu wygospodarowałem troszkę czasu aby opisać swojego "bajka"

no to najpierw zdjęcie ogólne

pbpic2465697.jpg

potem następną w kolejności jest tylna przerzutka

pbpic2465698.jpg

potem niesprawna przerzutka fotki zamieszczę też w temacie o przerzutce

pbpic2465699.jpg

i

pbpic2465700.jpg

tutaj też

pbpic2465701.jpg

i tutaj

pbpic2465702.jpg

manetka

pbpic2465703.jpg

piasta przednia

pbpic2465704.jpg

znowu przerzutka

pbpic2465705.jpg

tylna piasta

pbpic2465706.jpg

siodło nie z centuriona kupiłem żelowe poprzednie też było dobre chce ktoś siodło od centuriona ;]

pbpic2465707.jpg

inna perspektywa

pbpic2465708.jpg

amortyzator

pbpic2465709.jpg

kierownica czy jak wy to tam specjalistycznie nazywacie :P

pbpic2465710.jpg

...

pbpic2465711.jpg

Kask jeśli muszę już jeździć w kasku to znalazłem fajnie wyglądający ;]

pbpic2465712.jpg

inna perspektywa

pbpic2465713.jpg

Chciałbym abyście podali mi jego specyfikacje dokładną bo nigdzie nie moge znaleźc

I propozycje najbliższej modernizacji

i jaką przednią przerzutkę ewentualnie

Musze znaleźć jakąś większą przechowalnie zdjęc mam niby w chomiku ale bezpośrednio się nie da wstawic

Znacie jakieś porządne strony na których można umieścić fotki bo to jest straszne nic nie widać

Aha 12,7 Kg WAGI ;]

Napisano

Rowerek bajeczka, pełne szimanochy, piasty Parallax, eleganckie klameczki Alivio, siodło żelik, amory z przodu co łykają lepiej jak pelikan, tylko wyregulować przednią zmieniarkę i cała naprzód ku nowej przygodzie! Ja bym nic nie zmieniał, jest git!

Napisano

Ty czekaj czekaj.! mój pelikan łyka najlepiej xD

ale ten kask to ja rezerwuje ! będziesz sprzedawał to daj znać. muszę go mieć !

Napisano

jak bedziesz sprzedawał coś z niego to ja rezerwuje okulary te co są na kasku ! pełny łoldskul !!!!

jak coś to na koła też jestem chętny :)

nie zmianiaj nic, rowerek jest super !

Napisano

Co do siodła nie mam takiej wagi żeby go zważyć a kupiłem go w sklepie rowerowym w Krakowie za 70-80zł jeździ się bosko

ale mogę Ci zaproponować siodło z centuriona ;]

Co do kasku (też mi się podoba) ;] to dałem za niego chyba 90zeta ale nie pamiętam jak ktoś chce to mogę sprawdzić ceny i czy jeszcze takie są ;] ja kupiłem ostatni ale może była nowa dostawa

co do okularków nawet nie wiem skąd je mam ale mam ciut za małą głowę i mi się lekko zsuwają

jutro podejmę się może próby naprawy przerzuty

Dzięki wam za ciepłe słowa :)

Napisano

Nie ma sprawy, na nas zawsze możesz liczyć!

Dorzuć więcej fotek w wysokiej rozdzielczości jak możesz, szczególnie interesują mnie te piasty Parallax -- co za cacka!

I sprawdź czy jeszcze mają te kaski i po ile :) Pozdrower!

Napisano

Czytajac wasze posty w innych tematach to pelen profesjonalizm a tutaj? Niski poziom...lub CRAP jak kto woli.

Napisz gdzie jezdzisz i czego oczekujesz od roweru? Jesli poprostu turystycznie to rzeczywiscie nie ma wiele by zmienic.

Pozdrawiam.

Napisano

stary ale nie widzisz ten dizajn tego kasku ? stradi się umywa..

a te piasty mistrzostwo świata.. pewnie z 350g komplet z zaciskami.

siodło.. pewnie na tytanowych prętach i carbonowo-armaidowej skorupie.. albo formowane przez shimano na zamówienie pod dupcię właściciela!

a w wadze roweru chyba się pomyliłeś o dobre 4 kg!

Napisano

hehe ;]

jasne o ile wygospodaruje troszkę czasu mogę ci nawet kupić o ile pokryjesz koszta przesyłki i oczywiście kupna :)

zrobię więcej fotek (kasku i roweru) i dodam

a tutaj fota siodła co prawda kiepska ale jest następne będą leprze

pbpic2467706.jpg

A co do jazdy mam zamiar parać się tym poważniej ale to tylko skromne początki ale dla mnie 1900zŁ to już jest trochę i dlatego pytam się o modyfikacje ;]

Napisano

aparat siadł

a co do

Czytajac wasze posty w innych tematach to pelen profesjonalizm a tutaj? Niski poziom...lub CRAP jak kto woli.

to możesz mnie pocałować wiesz gdzie? domyśl się

100 razy bardziej wole swój rower od twojego a wiesz dlaczego bo jest mój

Napisano

Ten komentarz nie odnosil sie do Ciebie tylko do innych, ktorzy sie po cichu nabijaja z zelowego siodelka itd. Rower jak najbardziej wporzadku. Ja tez podobnie zaczynalem kilka lat temu.

Pozdrawiam.

Napisano

czego wy chcecie jak mi się wygodnie jeździ to nie ma znaczenia jakie ono jest a że jest żelowe to inna sprawa

wiesz co przeczytałem posty jeszcze raz no i rzeczywiście się małpy nabijają a ja się daje ;):)

Napisano

Fotki mogę słać aha i niedługo temat o re(animacji)nowaci starocia komunijnego (widzę w tym rowerze potencjał) i przy okazji dziurę na kasę

Napisano

A po co chcesz odchudzać? Mój rower warzy 18kg i jestem zadowolony!

Morzesz zawsze jakieś leprze części założyć, ale czy warto? Morze jak np. zajedziesz kasetę to zmień na model wyrzszy?

Napisano

a możesz cenę podać i czy są lekkie? nie znam się 500g to mało?

nie chodzi mi o to że muszę coś koniecznie kupić mi chodzi o cel dożyc do czegoś dla mnie to bardzo ważne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...