Caze Napisano 12 Września 2008 Udostępnij Napisano 12 Września 2008 No w końcu wygospodarowałem troszkę czasu aby opisać swojego "bajka" no to najpierw zdjęcie ogólne potem następną w kolejności jest tylna przerzutka potem niesprawna przerzutka fotki zamieszczę też w temacie o przerzutce i tutaj też i tutaj manetka piasta przednia znowu przerzutka tylna piasta siodło nie z centuriona kupiłem żelowe poprzednie też było dobre chce ktoś siodło od centuriona ;] inna perspektywa amortyzator kierownica czy jak wy to tam specjalistycznie nazywacie ... Kask jeśli muszę już jeździć w kasku to znalazłem fajnie wyglądający ;] inna perspektywa Chciałbym abyście podali mi jego specyfikacje dokładną bo nigdzie nie moge znaleźc I propozycje najbliższej modernizacji i jaką przednią przerzutkę ewentualnie Musze znaleźć jakąś większą przechowalnie zdjęc mam niby w chomiku ale bezpośrednio się nie da wstawic Znacie jakieś porządne strony na których można umieścić fotki bo to jest straszne nic nie widać Aha 12,7 Kg WAGI ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Caze Napisano 13 Września 2008 Autor Udostępnij Napisano 13 Września 2008 No specjaliści pomóżcie HELP!!! nie możecie mi go opisać i dodac kilka rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 13 Września 2008 Udostępnij Napisano 13 Września 2008 na dobry początek to ustaw Sobie odpowiednio przednią przerzutkę bo to tragedia jest! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 13 Września 2008 Udostępnij Napisano 13 Września 2008 gdzie można kupić takie siodło ? fajna kanapa, chyba sobie taka do speca wstawię, wak wagowo wyglada ?? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopaczus Napisano 13 Września 2008 Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Rowerek bajeczka, pełne szimanochy, piasty Parallax, eleganckie klameczki Alivio, siodło żelik, amory z przodu co łykają lepiej jak pelikan, tylko wyregulować przednią zmieniarkę i cała naprzód ku nowej przygodzie! Ja bym nic nie zmieniał, jest git! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 13 Września 2008 Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Ty czekaj czekaj.! mój pelikan łyka najlepiej xD ale ten kask to ja rezerwuje ! będziesz sprzedawał to daj znać. muszę go mieć ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 13 Września 2008 Udostępnij Napisano 13 Września 2008 jak bedziesz sprzedawał coś z niego to ja rezerwuje okulary te co są na kasku ! pełny łoldskul !!!! jak coś to na koła też jestem chętny nie zmianiaj nic, rowerek jest super ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Caze Napisano 13 Września 2008 Autor Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Co do siodła nie mam takiej wagi żeby go zważyć a kupiłem go w sklepie rowerowym w Krakowie za 70-80zł jeździ się bosko ale mogę Ci zaproponować siodło z centuriona ;] Co do kasku (też mi się podoba) ;] to dałem za niego chyba 90zeta ale nie pamiętam jak ktoś chce to mogę sprawdzić ceny i czy jeszcze takie są ;] ja kupiłem ostatni ale może była nowa dostawa co do okularków nawet nie wiem skąd je mam ale mam ciut za małą głowę i mi się lekko zsuwają jutro podejmę się może próby naprawy przerzuty Dzięki wam za ciepłe słowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopaczus Napisano 13 Września 2008 Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Nie ma sprawy, na nas zawsze możesz liczyć! Dorzuć więcej fotek w wysokiej rozdzielczości jak możesz, szczególnie interesują mnie te piasty Parallax -- co za cacka! I sprawdź czy jeszcze mają te kaski i po ile Pozdrower! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiekmz Napisano 13 Września 2008 Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Czytajac wasze posty w innych tematach to pelen profesjonalizm a tutaj? Niski poziom...lub CRAP jak kto woli. Napisz gdzie jezdzisz i czego oczekujesz od roweru? Jesli poprostu turystycznie to rzeczywiscie nie ma wiele by zmienic. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 13 Września 2008 Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Krzysiek, poprostu nie zrozumiałeś tej ironi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 13 Września 2008 Udostępnij Napisano 13 Września 2008 stary ale nie widzisz ten dizajn tego kasku ? stradi się umywa.. a te piasty mistrzostwo świata.. pewnie z 350g komplet z zaciskami. siodło.. pewnie na tytanowych prętach i carbonowo-armaidowej skorupie.. albo formowane przez shimano na zamówienie pod dupcię właściciela! a w wadze roweru chyba się pomyliłeś o dobre 4 kg! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Caze Napisano 13 Września 2008 Autor Udostępnij Napisano 13 Września 2008 hehe ;] jasne o ile wygospodaruje troszkę czasu mogę ci nawet kupić o ile pokryjesz koszta przesyłki i oczywiście kupna zrobię więcej fotek (kasku i roweru) i dodam a tutaj fota siodła co prawda kiepska ale jest następne będą leprze A co do jazdy mam zamiar parać się tym poważniej ale to tylko skromne początki ale dla mnie 1900zŁ to już jest trochę i dlatego pytam się o modyfikacje ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopaczus Napisano 13 Września 2008 Udostępnij Napisano 13 Września 2008 To ja może poczekam na leprze foty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Caze Napisano 13 Września 2008 Autor Udostępnij Napisano 13 Września 2008 aparat siadł a co do Czytajac wasze posty w innych tematach to pelen profesjonalizm a tutaj? Niski poziom...lub CRAP jak kto woli. to możesz mnie pocałować wiesz gdzie? domyśl się 100 razy bardziej wole swój rower od twojego a wiesz dlaczego bo jest mój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiekmz Napisano 13 Września 2008 Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Ten komentarz nie odnosil sie do Ciebie tylko do innych, ktorzy sie po cichu nabijaja z zelowego siodelka itd. Rower jak najbardziej wporzadku. Ja tez podobnie zaczynalem kilka lat temu. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Caze Napisano 13 Września 2008 Autor Udostępnij Napisano 13 Września 2008 czego wy chcecie jak mi się wygodnie jeździ to nie ma znaczenia jakie ono jest a że jest żelowe to inna sprawa wiesz co przeczytałem posty jeszcze raz no i rzeczywiście się małpy nabijają a ja się daje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopaczus Napisano 13 Września 2008 Udostępnij Napisano 13 Września 2008 krzysiekmz - ależ kto tu się nabija? Wszyscy piszemy że fajna bryczka i w ogóle, czekamy tylko na leprze fotki. Czepiasz się po prostu, moją skromną opinią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Caze Napisano 13 Września 2008 Autor Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Fotki mogę słać aha i niedługo temat o re(animacji)nowaci starocia komunijnego (widzę w tym rowerze potencjał) i przy okazji dziurę na kasę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Caze Napisano 14 Września 2008 Autor Udostępnij Napisano 14 Września 2008 no i jak z tymi propozycjami modyfikacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 14 Września 2008 Udostępnij Napisano 14 Września 2008 nie zmianiaj nic jest gitarka ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Caze Napisano 14 Września 2008 Autor Udostępnij Napisano 14 Września 2008 ale wiecie żeby go odchudzić kosztem kasy nie wytrzymałości ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopaczus Napisano 14 Września 2008 Udostępnij Napisano 14 Września 2008 A po co chcesz odchudzać? Mój rower warzy 18kg i jestem zadowolony! Morzesz zawsze jakieś leprze części założyć, ale czy warto? Morze jak np. zajedziesz kasetę to zmień na model wyrzszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 14 Września 2008 Udostępnij Napisano 14 Września 2008 siema ! jka tak bardzo chcesz wydac kasiore to znalazłem Ci leprze koła o to one: http://www.dtswiss.com/Products/Wheels/XR-...s/XRC-1250.aspx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Caze Napisano 14 Września 2008 Autor Udostępnij Napisano 14 Września 2008 a możesz cenę podać i czy są lekkie? nie znam się 500g to mało? nie chodzi mi o to że muszę coś koniecznie kupić mi chodzi o cel dożyc do czegoś dla mnie to bardzo ważne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.