Robert Napisano 12 Września 2008 Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Witam, może tym razem uda się nam coś zorganizować Sezon dobrej pogody zbliża się ku końcowi, może wykorzystamy ostatnie dni i uda się gdzieś wyskoczyć? Przyszły weekend dla przykładu, zjazd w Ciechocinku. Dalej już byśmy coś wybrali, możliwości sporo. Tereny też nie najgorsze. Ciągle bym proponował mimo tabliczek byłego poligonu pojeździć właśnie tam w Otłoczynie. Można się spotkać na dworcu pod którym od razu się zaczynają ciekawe tereny. Był by ktoś chętny? Tempo za duże pewnie nie będzie jeśli ktoś tego się obawia, bo w przypadku Otłoczyna bardziej była by to eksploracja. Zawsze możemy zrobić zjazd w Toruniu i jeszcze jak by się kilka osób z Bydgoszczy i okolic się zjechało. Było by świetnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rszturo Napisano 15 Września 2008 Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Jestem za, Otłoczyn i poligon genialna sprawa. Można zrobić w koło fajną rundkę. Do Torunia raczej nie ma się co pchać. Mi najbardziej pasi niedziela i w miarę wcześnie 10 najpóźniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 15 Września 2008 Autor Udostępnij Napisano 15 Września 2008 O, widzę znasz tereny, miło, miło. W sumie mi pasuje, tylko fajnie by było zebrać jakąś większą grupę. Niedawno był temat, że nic u Was się nie dzieje. Sami coś organizujmy. Może kiedyś dorzucimy jakiś motyw sportowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 16 Września 2008 Autor Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Jeśli ta niedziela, to ja jednak odpadam. Niestety nie ma tego dnia. Może jakiś inny termin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolumb Napisano 16 Września 2008 Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Mi lepiej pasuje niedziela, w sobote może by mi się udało, ale nic nie obiecuję, bo nawet jeśli wyjdę na rower to będę miał niewiele czasu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rszturo Napisano 17 Września 2008 Udostępnij Napisano 17 Września 2008 No to kiepsko. Mi potem pasuje dopiero za 3 tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarodh Napisano 17 Września 2008 Udostępnij Napisano 17 Września 2008 a może..."zakończenie" sezonu na pojezierzu brodnickim z noclegiem w ośrodku w zbicznie lub gaj-grzmięca?jakieś ogniskoi dwa dni kręcenia....co wy na to?z transportem rowerów i tyłków mozemy się dogadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 17 Września 2008 Autor Udostępnij Napisano 17 Września 2008 To nie jest zły pomysł! Taki rowerowy weekend. Tylko ustalić trzeba by było jakiś wszystkim pasujący termin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolumb Napisano 17 Września 2008 Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Mi pasuje ostatni weekend września! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 17 Września 2008 Autor Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Mi w sumie też. Yarodh, tylko jak byś mógł powiedzieć jakie są koszty noclegu tam? Bo jako osoba nieletnia różnie z pieniędzmi stoję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarodh Napisano 18 Września 2008 Udostępnij Napisano 18 Września 2008 ceny są różne w poniedziałek będę dzwonił do kilku ośrodków i spytam o dokładne ceny dla kilku osób i czy wogóle ośrodki w tym okresie będą jeszcze czynne.Myslę ,że na nocleg trzeba przeznaczyć od 30-40 pln(wszystko zależy od standartu i rodzaju noclegu) linki do noclegowni- http://brodnica.pttk.pl/ http://www.eholiday.pl/noclegi-12717.html http://www.podsosnami.pl/ http://szkolnictwo.pl/index.php?id=F01507 spróbuję namówić kogoś z bydzi na wyjazd,fajnieby było zebrać kilkanaście osób.Tras na dwa dni spokojnie starczy. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 18 Września 2008 Autor Udostępnij Napisano 18 Września 2008 No to jak będą jakieś konkrety będę pewnie bardzo zainteresowany Co do terenów, byłem tam jako niedzielny rowerzysta. Ale z tego co pamiętam, jest gdzie pojeździć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarodh Napisano 4 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 długi łykend nadchodzi...w jeden z wolnych dni jadę na pojezierze b. pokręcić,są chętni? mam miejsce na 2 lub 3 osoborowery....wyjazd rano (dzień do uzgodnienia) powrót ok.18tej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolumb Napisano 4 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Jeśli nie będzie to sobota to rezerwuję jedno miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rszturo Napisano 5 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Mi sobota ani niedziela za bardzo nie pasi, ale w pon. albo wt. to nawet bym sobie zrobił rowerem trasę z Lubicza do Brodnicy potem wiadomo gdzie i może powrót też na dwóch kołach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarodh Napisano 5 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 no to gites. Tymoonowi też pasuje pn lub wt.wysłałem jeszcze sms do roberta,wojtasa i Iwana,moze bedzie komplet na drugi pojazd.Adam z chłopakami pewnie bedą na miejscu,wiec może sie nas trochę uzbiera.ajjjj! ustalamy zatem ,że wypad robimy w pon lu wt. jeśli ktos chetny na niedzielne krecenie to dawać znaki. Rafał - rozpoznaję wysoko zaawansowaną cyklozę....! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarodh Napisano 7 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Ostateczne info - jedziemy we wtorek 11.10.- wyjazd z Torunia ok9.00(najpóźniej!).Jeden pełen samochód(4osoby) Na bikach startujemy albo z Brodnicy albo z Tamy Brodzkiej. są jeszcze jacyś chetni?jazda tylko w terenie. Może ktoś z Grudziądza,Chełmna,Bydzi czy okolic jest chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.