miku Napisano 17 Września 2008 Autor Udostępnij Napisano 17 Września 2008 moze skoro planujesz zmienic tyle czesci to zamiast inwestowac w zmiany po prostu kup wyzszy model roweru albo rame i zamontuj w niej to co ci pasuje? Rower jest z 2007 roku, była ostatnia sztuka przeceniona o 40%. Kombinowałem już na wszystkie strony co zrobić aby wilk był syty i owca cała. Niestety zakup samej ramy się nie kalkuluje. Teraz przynajmniej mam części, z których mogę odzyskać część gotówki. Gdybym miał odpowiednią ilość funduszy problemu by nie było. Kupiłbym samą ramę i władował to co najlepsze, albo od razu gotowca za 10 tys. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miku Napisano 18 Września 2008 Autor Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Nie chcę zakładać nowego tematu więc zapytam tutaj. Ustawiałem dziś ciśnienie w damperze. Przy ściąganiu wężyka pompki z zaworu wystrzeliło trochę oleju. Czy to normalka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 18 Września 2008 Udostępnij Napisano 18 Września 2008 tak, w cylindrze komory powietrznej znajduje sie troche oleju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.